Με τη Γαλατά στους «8» του Challenger Cup ο Απόλλων Σμύρνης

 



Με τη Γαλατά στους «8» του Challenger Cup ο Απόλλων Σμύρνης

Με τη Γαλατασαράι θα κοντραριστεί ο Απόλλων Σμύρνης για το «εισιτήριο» στα Ημιτελικά του Challenger Cup!

Η κλήρωση της Προημιτελικής φάσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ισπανία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ της Προ Ρέκο και της Σαμπαντέλ, αναδεικνύοντας ως αντίπαλο της «ελαφράς ταξιαρχίας» την τουρκική ομάδα.

Ο πρώτος Προημιτελικός θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου στο Σεράφειο, σηματοδοτώντας τον ιστορικό πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο δεύτερος στις 8 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.   

Η Γαλατά στη φάση των ομίλων του Challenger Cup μετείχε σε εκείνον της Σλοβακίας, προκρινόμενη ως δεύτερη με απολογισμό δύο νικών, 18-15 επί του Υδραϊκού και 13-6 επί της σλοβάκικης Νοβάκι, και μιάς ήττας με 15-11 από την ισπανική Εντσέιντε.

Τη φετινή ευρωπαϊκή της παρουσία την είχε ξεκινήσει από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον Β’ Όμιλο με απολογισμό μίας νίκης επί της Άσα Τελ Αβίβ (15-3) και δύο ηττών από τη ρουμανική Οραντέα (12-8) και την Ιταλική Σαβόνα (10-6).

Στους άλλους Προημιτελικούς κληρώθηκαν τα ζευγάρια ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης – Χετ Ραβέιν (Ολλανδία), Λούντβισμπουργκ (Γερμανία) – Τεράσα  (Ισπανία) και Τενερίφη Εντσέιντε (Ισπανία) – Κόζιτσε (Σλοβακία).

Στόχος του Απόλλωνα Σμύρνης είναι, βεβαίως, η πρόκριση στα Ημιτελικά με τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη να είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ώστε να τον κάνουν πραγματικότητα.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728