Σαρωτικός ο Απόλλων, έτοιμος να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «8» του Challenger Cup!

 

 

 



Σαρωτικός ο Απόλλων, έτοιμος να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «8» του Challenger Cup!

Το εισιτήριο για τα Προημιτελικά του Challenger Cup ετοιμάζεται να τσεκάρει ο Απόλλων Σμύρνης, που κόντρα στην Κβικ Καστρούπ από τη Δανία επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας με 37-4 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της νεοσύστατης διοργάνωσης της LEN, που διεξάγεται στο Κραν της Σλοβενίας.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν σαρωτική στο ματς, κάνοντας το 2 στα 2 στις νίκες και πλέον αύριο, στην 3η και τελευταία αγωνιστική, στοχεύει ενάντια στην οικοδέσποινα Τρίγκλαβ Κραν ξανά στους τρεις βαθμούς, που θα της εξασφαλίσουν και τυπικά την πρωτιά και την πρόκριση.

Η πρωτιά έχει σημασία, καθώς στα Προημιτελικά (ξεκινούν στα τέλη του προσεχούς Ιανουαρίου με διπλούς αγώνες) του Challenger Cup οι πρώτοι των τεσσάρων ομίλων κληρώνονται με τους τέσσερις δεύτερους.  

Οι «κυανόλευκοι», έχοντας γεμίσει «μπαταρίες» από τη χθεσινή κουραστική ημέρα, αντιμετώπισαν απολύτως σοβαρά από την αρχή μέχρι το τέλος την αναμέτρηση, ώστε να διατηρήσουν ρυθμό εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες του (έπαιξε ο Καβουσανός κάτω από τα γκολποστ) με 10 εξ αυτών να βρίσκουν δίχτυα. Πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα ήταν οι δύο 18χρονοι αθλητές του, ο φουνταριστός Αναστάσης Μυρίλος που σημείωσε 9 (!) γκολ και ο περιφερειακός Ιάσων Τουρκομένης που πέτυχε έξι! Αμφότεροι αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το ματς. Έξι γκολ σημείωσε και ο 23χρονος Σέρβος περιφερειακός Λάζαρ Βίτσκοβιτς.

Ο Απόλλων, που πέτυχε και τη μεγαλύτερη νίκη του διημέρου στους 4 ομίλους του Challenger Cup και της τετράχρονης παρουσίας του στην Ευρώπη, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο αύριο (13/11) το μεσημέρι αντιμετωπίζοντας στις 12:45 (ώρα Ελλάδας) την οικοδέσποινα Τρίγκλαβ Κραν, που χθες είχε νικήσει με 13-9 την Κβικ Καστρούπ.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Κβικ Καστρούπ 37-4 (8-1, 11-1, 9-2, 9-0)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Μυρίλος 9, Μπραΐμης 4, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 6, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 6, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Κβικ Καστρούπ: Γιόργκενσεν, Βόλντμπι, Γιένσεν, Ντουριάζ 1, Γκροθ, Νοζάτζε 1, Ταφούρο, Κόσκα 2, Χάσελ, Λάνγκε, Οβεργκαρντ, Θόρσο  

 

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον φίλαθλο της ομάδας μας, Γιάννη Κεφαλά

 




 

 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728