Εντυπωσιακό φινάλε και πρόκριση με πρωτιά στους «8» του Challenger για τον Απόλλωνα!

 



Εντυπωσιακό φινάλε και πρόκριση με πρωτιά στους «8» του Challenger για τον Απόλλωνα!

 

Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Challenger Cup, που διεξήχθη στο Κραν της Σλοβενίας, κατέκτησε με εντυπωσιακό τρόπο ο Απόλλων Σμύρνης, που στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής επικράτησε της οικοδέσποινας Τρίγκλαβ με 20-6!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη πέτυχε το απόλυτο των νικών και προκρίθηκε ως πρώτη στα Προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης της LEN, φέρνοντας εις πέρας την πρώτη της… αποστολή και επιβεβαιώνοντας στο νερό τον τίτλο του φαβορί που έφερε!

Σήμερα ο Απόλλων έδωσε… δικαίωμα στην ελπίδα στους γηπεδούχους στην 1η περίοδο η οποία έκλεισε στο 5-4 υπέρ τους, ωστόσο στα επόμενα τρία οκτάλεπτα με «όπλο» του την ασφυκτική άμυνα δέχτηκε μόλις ένα γκολ (κανένα στο δεύτερο ημίχρονο) και με όμορφες συνεργασίες στην επίθεση έφτασε στην επίτευξη μιας ευρείας νίκης.

Να σημειωθεί ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία ήταν ιδιαίτερα… φιλική προς τους γηπεδούχους, με αποκορύφωμα την ακύρωση γκολ του Απόλλωνα για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στο φινάλε του ημιχρόνου (με το σκορ στο 6-9), που έφερε και την αποβολή με κόκκινη του Δεληγιάννη για απολύτως δικαιολογημένες διαμαρτυρίες.

Ο κόουτς της «ελαφράς ταξιαρχίας» έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του (τρία οκτάλεπτα ο Γαλανόπουλος και ένα ο Καβουσανός κάτω από τα δοκάρια) με 10 εξ αυτών να χρίζονται σκόρερ και τους Μπογκντάνοβιτς, Γωνιωτάκη να έχουν από τέσσερα!

Ο Απόλλων γνωρίζει ήδη τους πιθανούς αντιπάλους του στα Προημιτελικά (διπλοί αγώνες μέσα έξω με τον πρώτο στα τέλη του Γενάρη).

Θα είναι μία εκ των Γαλατασαράι (Τουρκία), Χετ Ραβέιν (Ολλανδία), Κόζιτσε (Σλοβακία). Η Λούντβισμπουργκ (Γερμανία) πέρασε επίσης ως δεύτερη από τον 4ο όμιλο.

Η πρώτη αποστολή της πρόκρισης στην 8αδα του Challenger Cup στέφθηκε, λοιπόν, με απόλυτη επιτυχία και η… ιστορία συνεχίζεται!

Τρίγκλαβ Κραν  ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 6-20 (5-4, 1-5, 0-5, 0-6)

Τρίγκλαβ Κραν: Μπέτον, Πόποβιτς 1, Τροπάν, Καντς, Λάχ 2, Γκόστιτς Ντ., Ράιλιτς, Γκόστιτς Μ., Βοντσίνα, Γιούστιν 2, Παούνοβιτς, Τσέπαρ 1, Οσελ

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 4, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Μυρίλος 2, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

 





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728