Δεληγιάννης: «Φιλοδοξούμε και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στο Challenger Cup»!

 Δεληγιάννης: «Φιλοδοξούμε και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στο Challenger Cup»!

Το «ταξίδι» του Απόλλωνα Σμύρνης στο Challenger Cup ξεκινά από αύριο (11-13 Νοεμβρίου) στο Κραν της Σλοβενίας και άπαντες στην ομάδα φιλοδοξούν αυτό να είναι… μακρύ.

Η έναρξη της φάσης των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης της LEN είναι προγραμματισμένη για αύριο, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να κάνει «ντεμπούτο» ενάντια στη γερμανική Λούντβισμπουργκ.

Τους στόχους του Απόλλωνα τους οριοθετεί ο προπονητής του, Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr, τόνισε:

«Έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε πολύ πιο μακριά από εδώ, από αυτόν τον όμιλο, και νομίζω ότι έχουμε και τις δυνατότητες. Στα προκριματικά του Challenger παίζουν oμάδες που έδειξαν ότι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο επίπεδο της προηγούμενης ευρωπαϊκής φάσης στην οποία μετείχαν, οπότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε την υποχρέωση να τις περάσουμε, με δεδομένο ότι θέλουμε να φτάσουμε μακριά.

Είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι, είμαστε υγιείς και το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να δώσουμε συνέχεια στη βελτίωση που παρουσιάζουμε αγωνιστικά».

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε ως αρχικό στόχο τη συνέχεια στο Euro Cup, αλλά η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες. Τη δυναμική του, ωστόσο, την επιβεβαιώνει στο ελληνικό πρωτάθλημα με το 6Χ6 στις νίκες στον Β’ Όμιλο της Α1 των Ανδρών και θέλει να την αποδείξει και στο Challenger Cup. Σε ερώτηση για το αν αυτό το σερί αποτελεί «εφόδιο» για τους «καυνόλευκους» ο Νίκος Δεληγιάννης απάντησε:

«Δείχνει ότι είμαστε σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο με συνεχή βελτίωση. Αυτό είναι που φαίνεται και για εμένα είναι και το ζητούμενο στην παρούσα φάση, γιατί θέλουμε η σεζόν μας να είναι και πλούσια και μακρά».

Να θυμίσουμε πως ο Απόλλων μετέχει στον Δ’ Όμιλο με αντιπάλους τη γερμανική Ludwisburg (αύριο στις 19:30), την KVIK Kastrup (12/11, 19:30) από τη Δανία και την οικοδέσποινα AVK Triglav Kranj (13/11, 12:45). Από κάθε όμιλο το «εισιτήριο» για τα Προημιτελικά της διοργάνωσης (διπλοί αγώνες, μέσα έξω), που ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2023, παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Την αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του βοηθός προπονητής, Δημήτρης Μιτελούδης, ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Αγγελάκης και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκος Γαρδίκας, Μιχάλης Δίπλαρος, Κωνσταντίνος Μόκκας, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Άγγελος Γωνιωτάκης, Διονύσης Μπραΐμης, Μανώλης Σολανάκης (C), Αναστάσης Μυρίλος και Ιάσων Τουρκομένης.  

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728