Το Σάββατο (21/1) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ιστορικό Προημιτελικό του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι!

 


Το Σάββατο (21/1) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ιστορικό Προημιτελικό του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι!

Η ώρα που περιμένουν όλοι οι Απολλωνιστές πλησιάζει! Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 20:00 θα ακουστεί το σφύριγμα που θα σημάνει την έναρξη του ιστορικού πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας»!

Εκείνη την ημέρα το Σεράφειο κολυμβητήριο θα «φορέσει» τα γιορτινά του για να φιλοξενήσει τον πρώτο Προημιτελικό του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατασαράι για τη νεοσύστατη διοργάνωση του Challenger Cup.

Ο ενθουσιασμός όλων στην ομάδα και η ανυπομονησία για το ιστορικό αυτό παιχνίδι έχουν… χτυπήσει κόκκινο, με την επιθυμία όλων για διάκριση στον θεσμό να είναι εξίσου διάχυτη. Γι’ αυτό και ο Νίκος Δεληγιάννης και οι παίκτες του είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό σκέλος, ώστε να έρθει η νίκη που θα δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στα Ημιτελικά εν όψει της ρεβάνς της 8ης Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα

Με απόφαση της διοίκησης του τμήματος τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ έκαστο και θα τεθούν σε κυκλοφορία το προσεχές Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Από εκείνη την ημέρα (Σάββατο 21/1) και κάθε μέρα μέχρι και την Τετάρτη (25/1) το πρωί τα εισιτήρια θα διατίθενται το διάστημα 10 π.μ. – 1 μ.μ. από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Όσα μείνουν, καθώς να σημειώσουμε ότι η χωρητικότητα του Σεράφειου είναι περιορισμένη, θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το κολυμβητήριο.

Φυσικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται με την επίδειξή του στην είσοδο του Σεράφειου.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων: Καθημερινά το διάστημα 10 π.μ. – 1 μ.μ., από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης από το Σάββατο 21/1 έως και το πρωί της Τετάρτης 25/1. Πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Κάτοχοι διαρκείας: Εισέρχονται στο Σεράφειο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Μέρα και ώρα αγώνα: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, 20:00, Σεράφειο.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!


 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728