Νικηφόρο πέρασμα από το Γουδή πριν τη Γαλατά για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

 

 


Νικηφόρο πέρασμα από το Γουδή πριν τη Γαλατά για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Με μεγάλη απόκρουση του Στέφανου Γαλανόπουλου στα 18’’ πριν τη λήξη ο Απόλλων Σμύρνης διατήρησε το προβάδισμα και τελικώς πήρε τη νίκη με σκορ 11-10 στο Γουδή επί του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, ξεκινώντας με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στη Β’ Φάση της Α1 των Ανδρών, τέσσερις μέρες πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Γαλατασαράι στο Σεράφειο!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη δεν μπήκε με συγκέντρωση στην αρχή του ματς, το οποίο είχε τη μορφή ντέρμπι από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος του, όταν και οι παίκτες των «κυανόλευκων» έδειξαν ξανά χαρακτήρα φτάνοντας στην κατάκτηση του «τριπόντου».

Οι δυο ομάδες πήγαιναν «χέρι – χέρι» στο σκορ με την 3η φορά που προηγήθηκε ο Απόλλων (2-3 στην 1η περίοδο και 7-8 στο ξεκίνημα της 3ης οι άλλες δύο) να είναι και η… φαρμακερή.

Με το 3ο οκτάλεπτο να έχει ολοκληρωθεί στο 10-10 τα πάντα παρέμεναν ανοικτά στη διεκδίκηση της νίκης, η οποία ήρθε για την «ελαφρά ταξιαρχία» χάρις στο πολύ ωραίο γκολ του Χονδροκούκη στα 5:17, την άμυνα «γρανίτη» που έπαιξαν όλοι κρατώντας στο «μηδέν» τον Παναθηναϊκό και τις καίριες επεμβάσεις του Γαλανόπουλου, με πιο καθοριστική εκείνη στα 18’’ για τη λήξη.

Σπουδαία εμφάνιση με τέσσερα γκολ πραγματοποίησε ο Νίκος Γαρδίκας, με τον Νίκολα Μπογκτάνοβιτς (τρία) και τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη (2) να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα. Ο τελευταίος αποκόμισε και ένα χτύπημα στο μέτωπο από γροθιά του Άντζιτς που έμεινε ατιμώρητη από τους διαιτητές.

Πλέον, όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή στον ιστορικό πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης (25/1, 20:00) με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στο Σεράφειο! Το ραντεβού όλων μας είναι εκεί!

Παναθηναϊκός – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 10-11 (4-3, 3-4, 3-3, 0-1)

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιακας Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιακας Χρ., ΖερβουδάκηςΑπόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης











 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728