Ο… σούπερ ο Απόλλων, επέστρεψε από το -3 και άγγιξε την ολική ανατροπή κόντρα στον ΝΟΒ

 



Ο… σούπερ ο Απόλλων, επέστρεψε από το -3 και άγγιξε την ολική ανατροπή κόντρα στον ΝΟΒ

 

Ο «μαχητικός» και παθιασμένος Απόλλων Σμύρνης έδειξε για δεύτερο διαδοχικό ματς τη μεγάλη ποιότητά του κόντρα στον ΝΟΒ, υποχρεώνοντας τον αντίπαλό του στην πρώτη φετινή εντός των τειχών απώλεια βαθμών παίρνοντας την ισοπαλία (14-14) με…φοβερή ανατροπή στο φινάλε ενός ακόμη σπουδαίου ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στο Σεράφειο Κολυμβητήριο!

Στα 4:31 πριν τη λήξη ο Καλογερόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ με 14-11 τη Βουλιαγμένη, αλλά οι παίκτες των Νίκου Δεληγιάννη (τιμωρημένος στην εξέδρα) και Δημήτρη Μιτελούδη (στον πάγκο) δεν είχαν πει την… τελευταία τους λέξη, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος.

Αποφασισμένοι να μην χαριστούν στους αντιπάλους τους κατάφεραν με σπουδαία άμυνα, καίριες επεμβάσεις του Γαλανόπουλου και «μεγάλα» γκολ των Γαρδίκα (2:34), Βίτσκοβιτς (1:34, πεν.) και Σολανάκη (0:48) να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με δυο κατοχές να απομένουν!

Η άμυνα βγήκε ξανά, αλλά στα 21’’ που απέμεναν ο Απόλλων, που διαμαρτύρεται για μη καταλογισθέν φάουλ, δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Τζωρτζάτου στην προσπάθειά του να πετύχει την ολική ανατροπή, με την ισοπαλία, πάντως, να παραμένει ως ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το μεγάλο κέρδος δεν ήταν ο βαθμός (τρίτη φορά διαχρονικά που οι «κυανόλευκοι» παίρνουν αποτέλεσμα από τον ΝΟΒ), αλλά η σπουδαία εμφάνιση όλων, που έρχεται σχεδόν 10 μέρες (25/1) πριν το πρώτο ιστορικό εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι (με Γαλατά στο Σεράφειο) για το Challenger Cup.

Όλοι ήταν εξαιρετικοί, με τους Γαρδίκα (4 γκολ) και Βίτσκοβιτς (3) να είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας, που τερμάτισε στην 2η θέση του Β’ Ομίλου της Α1 των Ανδρών με 32 βαθμούς, τους οποίους θα «κουβαλήσει» στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 14-14 (5-4, 3-6, 2-2, 4-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 3, Γαρδίκας 4, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 4, Σαπουνάκης, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης 2, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Γιαννάτος.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728