Απόλλων Αθηνών/Δάφνη - Γ.Σ. Αργυρούπολης 4 - 0

 

 


Απόλλων Αθηνών/Δάφνη - Γ.Σ. Αργυρούπολης 4 - 0

Έχει πάρει... φόρα και δείχνει πως είναι διατεθειμένος να μην σταματήσει πουθενά!

Ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη πανηγύρισε άλλη μία σπουδαία νίκη σήμερα (19/3) το πρωί και πραγματοποίησε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, που θα σημάνει και άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου! Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 4-0 του ΓΣ Αργυρούπολης στο γήπεδο Κ. Αχαρνών και παρουσία πλήθους φιλάθλων της «ελαφράς ταξιαρχίας», που ενθουσιάστηκαν για ακόμη μία φορά με την παρουσία της ομάδας τους.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Τριανταφυλλίδης και Κορφιάτης, που υπέγραψαν τα γκολ, πετυχαίνοντας... εναλλάξ από δύο! Στο 15' ο Τριανταφυλλίδης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 38' ο Κορφιάτης με σουτ σημείωσε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Απόλλωνα. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι «πορτοκαλί» προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε ελπίδα. Αντιθέτως, δέχθηκαν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα. Στο 80' ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 3-0 με πλασέ και στο 88' ο Κορφιάτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με σουτ. Σημειώνεται, επίσης, ότι ο Τριανταφυλλίδης είχε δοκάρι με σουτ στο 53'.

Διαιτητές: Περράκης, Τζανής-Ανδρέου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο (84' Μαυροειδής), Δούρος (46' Νόκα), Αμπετινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Κοφίνης (75' Κανελλάκης), Πρισιμιτζής (64' Δημητρόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Ρισβάνι (46' Κριπιντίρης)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Γιαννίκος, Κωστάκης (84' Μπάιλας), Μπιζίνης, Γκοβίλας, Ασημάκης, Κωστόπουλος, Ρουμπελάκης (46' Γοργάκης), Τσάκαλος, Παπακωνσταντίνου, Χρήστου, Δρακοντίδης.

Από: socerlive.gr

Συνεχίζουμε........

 Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής: https://photos.app.goo.gl/RdHTFczL9deGxtFy5

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728