Ήττα από τον Ολυμπιακό, «αγκαλιά» με την 3η θέση και… τώρα Τενερίφη!

 



Ήττα από τον Ολυμπιακό, «αγκαλιά» με την 3η θέση και… τώρα Τενερίφη!

 

Την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο Σεράφειο κολυμβητήριο με 19-12 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της Β’ Φάσης της Α1 των Ανδρών γνώρισε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος, πάντως, είναι «αγκαλιά» με την 3η θέση της κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον εστιάζει στον σπουδαίο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης με την Τενερίφη.

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται αποκλειστικά εκεί, δηλαδή, στον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup στο Σεράφειο, με τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στις εξέδρες να ζητά από την αρχή μέχρι και το τέλος με συνθήματα την ιστορική πρόκριση στους Τελικούς της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό σκέλος του σημερινού παιχνιδιού οι «κυανόλευκοι» υστέρησαν αμυντικά και το «πλήρωσαν» γνωρίζοντας την ήττα από τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Ελλάδα Ολυμπιακό.

Αποτέλεσμα που, ωστόσο, δεν στοίχισε καθώς ηττήθηκε και ο Πανιώνιος στη Βουλιαγμένη (16-6) κι έτσι ο Απόλλων παρέμεινε στο +2 από τους «κυανέρυθρους» κι αν την τελευταία αγωνιστική (29/3) νικήσει εκτός έδρας τον ουραγό του 1ου γκρουπ Εθνικό θα τερματίσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος των «κυανέρυθρων» στην 3η θέση της Β’ Φάσης εν όψει και των πλέι οφ.  

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 19-12 (2-4, 3-5, 2-5, 5-5)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραίμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης.










 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728