Επιστροφή στη δράση για τον Απόλλωνα Σμύρνης

 
Επιστροφή στη δράση για τον Απόλλωνα Σμύρνης


Επιστροφή στη δράση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που το προσεχές Σάββατο (18/3) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:00 στο Σεράφειο κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Γκρουπ στη Β’ Φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Μόλις τέσσερις μέρες πριν τον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup με αντίπαλο την Τενερίφη οι ευρισκόμενοι στην 3η θέση της κατάταξης «κυανόλευκοι» του Νίκου Δεληγιάννη, καλούνται να δώσουν έναν πολύ απαιτητικό αγώνα ενάντια στους πρωτοπόρους της Β’ Φάσης και αήττητους στην Ελλάδα «ερυθρόλευκους».

Η «ελαφρά ταξιαρχία», που ήταν η μόνη ομάδα που νίκησε πέρυσι τον Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις, θα «παλέψει» - όπως πάντα - στον αγώνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την ανάκτηση αγωνιστικού ρυθμού πριν τη σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης.

Όπως σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης θα ισχύσει Γενική είσοδος 5 ευρώ για τους μη κατόχους διαρκείας. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στην είσοδο του Σεράφειου Κολυμβητηρίου μία ώρα πριν και μέχρι την έναρξη του. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας εισέρχονται με την επίδειξή τους.

📻Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports 1.

Θυμίζουμε πως την ημέρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό θα πωλούνται στην είσοδο του κολυμβητηρίου και εισιτήρια για τον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup με την Τενερίφη.

Στηρίζουμε τον Απόλλωνα!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728