Αύριο Μ. Δευτέρα (10/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ιστορικό 1ο Τελικό του Challenger Cup με την Τεράσα!

 



Αύριο Μ. Δευτέρα (10/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ιστορικό 1ο Τελικό του Challenger Cup με την Τεράσα!

Μετά τη χθεσινή (8/4) 2η νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στην 6η του συμμετοχή στην Α1 εξασφάλισε την πρόκριση για 5η συνεχόμενη χρονιά στα Ημιτελικά του Πρωταθλήματος και, πλέον, η στόχευσή του «κλειδώνει» αποκλειστικά στον 1ο Τελικό του Challenger Cup με την Ισπανική Τεράσα στο Σεράφειο κολυμβητήριο στις 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ!

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», που διανύει τον 9ο χρόνο από την ίδρυση της στην Αθήνα, έχει ήδη γράψει ιστορία αφού έχει γίνει η μόλις 5η ελληνική ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που φτάνει σε Τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αποσκοπεί στο να γίνει η, μόλις, 3η που θα καταφέρει να κατακτήσει την κούπα!

Ο μεγάλος στόχος του Νίκου Δεληγιάννη και των παικτών του είναι, πλέον, αυτός και θα κριθεί στους διπλούς Τελικούς με την Τεράσα, αρχικά στις 19 Απριλίου στην Αθήνα και ακολούθως στις 29 Απριλίου στην έδρα της ισπανικής ομάδας.

Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 20:00 το Σεράφειο θα φορέσει για ακόμη μία φορά φέτος τα γιορτινά του και φυσικά αναμένεται να μην πέφτει… καρφίτσα.

Τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα

Γι’ αυτό και ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει πως τα εισιτήρια του 1ου μεγάλου Τελικού με την Τεράσα τίθενται από αύριο (10/4), Μεγάλη Δευτέρα, σε κυκλοφορία.

Με απόφαση της διοίκησης του τμήματος τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ έκαστο και θα τεθούν σε κυκλοφορία από αύριο Μεγάλη Δευτέρα (10/4), το διάστημα 10 π.μ. – 2 μ.μ., από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εισιτήρια θα διατίθενται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τα γραφεία του ΓΣ, τα οποία θα μείνουν κλειστά από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη του Πάσχα (18/4), ώστε η διάθεση να συνεχιστεί, επίσης το διάστημα 10-2 μ.μ., μέχρι και την ημέρα του Τελικού (19/4) ή μέχρις εξαντλήσεως των εισιτηρίων.  

Εφόσον έχουν περισσέψει εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο του Σεράφειου πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα, ενώ σε περίπτωση sold out νωρίτερα θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Να σημειώσουμε ότι, με εξαίρεση τα παιδιά των Ακαδημιών του τμήματος Υδατοσφαίρισης, στον Τελικό θα μπουν στο κολυμβητήριο την Τετάρτη 19 Απριλίου μόνοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και φυσικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που θα εισέρχονται με την επίδειξή του στην είσοδο του Σεράφειου.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων: Καθημερινά το διάστημα 10 π.μ. – 2 μ.μ. από Μεγάλη Δευτέρα 10/4 έως και Μεγάλη Πέμπτη 13/4 και από Τρίτη του Πάσχα (18/4) μέχρι και ανήμερα του Τελικού (19/4) από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης (τηλέφωνο 210-2525734)

Κάτοχοι διαρκείας: Εισέρχονται στο Σεράφειο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Μέρα και ώρα Τελικού Challenger Cup: Τετάρτη 19 Απριλίου, 20:00, Σεράφειο.

Γεμίζουμε το Σεράφειο, δίνουμε ώθηση στον Απόλλωνα!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728