Αλλαγή ώρας: Στις 19:45 της Τετάρτης (19/4) με μετάδοση από την ΕΡΤ 3 ο Τελικός του Challenger Cup στο Σεράφειο!

 Αλλαγή ώρας: Στις 19:45 της Τετάρτης (19/4) με μετάδοση από την ΕΡΤ 3 ο Τελικός του Challenger Cup στο Σεράφειο!

Η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να διεκδικήσει το τρόπαιο του Challenger Cup, αρχής γενομένης από τον σπουδαίο 1ο Τελικό της 19ης Απριλίου στο Σεράφειο, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3!

Για πρώτη φορά φέτος στη σεζόν αγώνας υδατοσφαίρισης θα μεταδοθεί από ανοιχτό σε όλους κανάλι της ΕΡΤ (και σε όσους, δηλαδή, δεν έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα ΕΡΤ Flix είτε μέσω υβριδικής τηλεόρασης είτε μέσω ίντερνετ)!

Η σπουδαιότητα της παρουσίας μια ελληνικής ομάδας, μόλις της 5ης στην ιστορία του ελληνικού πόλο, σε ευρωπαϊκό Τελικό οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη και επέφερε και αλλαγή της ώρας έναρξής του κατά ένα τέταρτο.

Ο 1ος Τελικός του Challenger Cup μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της ισπανικής Τεράσα την Τετάρτη 19 Απριλίου θα ξεκινήσει, λοιπόν, στις 19:45 (7:45 μ.μ.) και όχι στις 20:00, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Σημειώνουμε πως στα εισιτήρια αναγράφεται ως ώρα έναρξης η «20:00» κι επειδή ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από τα ¾ δεν θα υπάρξει νέα εκτύπωση. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί και αυτά που θα διατεθούν θα αναγράφουν ως ώρα έναρξης την «20:00», αλλά ο Τελικός θα ξεκινήσει στις 19:45. Και με αυτά τα εισιτήρια θα εισέλθουν κανονικά οι κάτοχοί τους στο Σεράφειο.

Η αλλαγή έγινε κατόπιν έγκρισης της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), ώστε μέσω της ΕΡΤ 3 η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης, να πάρει προβάδισμα εν όψει του 2ου Τελικού στην Ισπανία (29/4) απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, να φτάσει σε κάθε σπίτι της Ελλάδας (και όχι μόνο).

Να σημειώσουμε πως και μέσω της ιστοσελίδας της LEN θα προβάλλεται η μετάδοση της ΕΡΤ 3.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728