Κυκλοφορούν αύριο (27/4) τα εισιτήρια του σπουδαίου 2ου Ημιτελικού με τη Βουλιαγμένη!Κυκλοφορούν αύριο (27/4) τα εισιτήρια του σπουδαίου 2ου Ημιτελικού με τη Βουλιαγμένη!

Άπαντες στον Απόλλωνα… ζουν και αναπνέουν για τον 2ο Τελικό του Challenger Cup με την Τεράσα στην Ισπανία. Οι «καρδιές» όλων των Απολλωνιστών θα χτυπούν συντονισμένα το Σάββατο 29 Απριλίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), όταν θα ξεκινά αυτός ο ιστορικός για το τμήμα και το Σύλλογο αγώνας.

Τρεις μέρες αργότερα, την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:30 στο Σεράφειο, η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» θα υποδεχτεί τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον 2ο Ημιτελικό της Α1 των Ανδρών, έχοντας μία ακόμη ιστορική ευκαιρία μπροστά της. Αυτήν της πρόκρισης για πρώτη φορά στους Τελικούς του Πρωταθλήματος, στον 6ο χρόνο από την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία!

Οι «κυανόλευκοι», έχοντας κάνει το μπρέικ στη σειρά με το σπουδαίο διπλό στο Λαιμό (8-9) το περασμένο Σάββατο, απέχουν, λοιπόν, μία νίκη από ένα ακόμη τεράστιο επίτευγμα. Κι αξίζει το Σεράφειο να είναι γεμάτο για να υποδεχτεί την ομάδα που τρεις μέρες πριν θα έχει παίξει ευρωπαϊκό Τελικό διεκδικώντας ευρωπαϊκό τίτλο (με την ευχή όλων να τον κατακτήσει) και θα κυνηγά μία ακόμη σπουδαία διάκριση στην Ελλάδα!

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του τμήματος Υδατοσφαίρισης ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον 2ο Ημιτελικό της Α1 των Ανδρών με τον ΝΟΒ, που θα τιμώνται προς πέντε ευρώ έκαστο, τίθενται από αύριο (27/4) Πέμπτη στη διάθεση των φίλων της ομάδας και θα διατίθενται από το κολυμβητήριο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

2ου Ημιτελικός Α1 Ανδρών

Τρίτη 2/5, 21:30, Σεράφειο κολυμβητήριο, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης

Τόπος διάθεσης

Κολυμβητήριο Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ημέρες και ώρες διάθεσης

Πέμπτη 27/4 από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Παρασκευή 28/4 από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Σάββατο 29/4 από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ.

Κυριακή 30/4 από τις 11:30 π.μ. εως και τις 2 μ.μ.

Δευτέρα 1/5 κλειστά

Τρίτη 2/5 Από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και ακολούθως δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα από το Σεράφειο κολυμβητήριο

Τιμή εισιτήριου: 5 ευρώ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728