ΤΕΡΑΣΑ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 ΤΕΡΑΣΑ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-04-2023

ΩΡΑ 19:00



Το μαγικό φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Απόλλωνα Σμύρνης φτάνει στον τελικό προορισμό του! Το προσεχές Σάββατο 29 Απριλίου, στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» θα επιδιώξει να κάνει το τελευταίο «βήμα». Αυτό που θα τη σπρώξει προς τη στέψη!

Εκείνη την ώρα στην πισίνα των εγκαταστάσεων του Club Natacio Terrassa θα ξεκινήσει ο 2ος Τελικός του Challenger Cup. Η πιο μεγάλη στιγμή στην 9χρονη ιστορία του τμήματος, αλλά και του ερασιτέχνη.

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να ολοκληρώσει αυτό το αθλητικό θαύμα με την κατάκτηση του Κυπέλλου και να γίνει η μόλις 3η ελληνική ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Στο μυαλό όλων έρχεται η αναρτηθείσα στο διαδίκτυο ομιλία του αρχηγού Μανώλη Σολανάκη προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το διπλό (8-16) στον 2ο Προημιτελικό στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι.

«Δύο ακόμη βήματα» είχε πει τότε ο διεθνής φουνταριστός και αυτή η ομάδα – οικογένεια έχει κάνει ήδη το 1,5.

Απέκλεισε στα Ημιτελικά την Τενερίφη και στο κατάμεστο Σεράφειο, στον 1ο Τελικό, πήρε τη νίκη με 12-11 επί της Τεράσα. Μιας ισχυρής ισπανικής ομάδας, που θα επιδιώξει να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά ο Απόλλων θα είναι εκεί για να παλέψει και βλέποντας το Κύπελλο στο… φόντο εντός του κολυμβητηρίου, να πετύχει μία δεύτερη νίκη και να το κάνει δικό του!

Οι στιγμές είναι ιστορικές. Άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι γι’ αυτήν την τεράστια πρόκληση. Όλοι οι φίλαθλοι στην κυριολεξία μετρούν και τα δευτερόλεπτα και μάλιστα τουλάχιστον 70 θα βρεθούν στην Τεράσα για να δημιουργήσουν για ακόμη μία φορά μια δυναμική εξέδρα, που θα δώσει στους παίκτες των «κυανόλευκων» την απαραίτητη έξτρα ώθηση.

Ό,τι κι αν συμβεί η φετινή ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης έχει ήδη γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα, αλλά όλοι θα παλέψουν ώστε το βράδυ του Σαββάτου η ξέφρενη ευρωπαϊκή πορεία να έχει το πιο ονειρεμένο φινάλε! Το αξίζουν, το μπορούν και έχουν την ποιότητα να το κάνουν πράξη.

Σε ό,τι αφορά στη μετάδοση του 2ου Τελικού, είναι δεδομένο ότι θα καλυφθεί από την ιστοσελίδα της LEN. Ωστόσο γίνονται προσπάθειες από την Τεράσα, προκειμένου να μεταδοθεί από ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο κάτι που αν συμβεί ενδέχεται να επιφέρει εξελίξεις και σε ελληνικό τηλεοπτικό επίπεδο. Επομένως σαφής ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξει στα επόμενα δύο 24ωρα.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728