Α’ ΕΠΣΑ: Απόλλων Αθηνών Δάφνη 0-2 Αστέρας Καισαριανής

 

Α’ ΕΠΣΑ: Απόλλων Αθηνών Δάφνη 0-2 Αστέρας Καισαριανής

Με ήττα ξεκίνησε την σεζόν ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη κόντρα στο φαβορί του ομίλου.

Ο Αστέρας Καισαριανής νίκησε με 0-2 τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ζέλο εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από σύγχυση στην άμυνα της ομάδας του Απόλλωνα ο Λεβέντης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 10ο λεπτό ο Πετανάι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε σε σώματα αμυντικών. Στο 25ο λεπτό η κεφαλιά του Λεβέντη μετά το κόρνερ του Ζέλο πέρασε άουτ, ενώ στο 32ο λεπτό την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Σαπαλίδη από τη σέντρα του Ραχίμ.

Στο 55ο λεπτό ο Σαπαλίδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 85ο λεπτό ο Ραχίμ είχε δοκάρι. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σαπαλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ(Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκος, Γκράβαρης(Δούρος 69′), Ξένος, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Δημητρόπουλος(Φούντας 69′), Χρήστου, Τριανταφυλλίδης, Πετανάι, Αμπεντινάι(Ρισβάνης 57′)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ(Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης, Μαχαίρας, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Γεραγωτελλης, Ζέλο(Σταμούλης 72′) Ραχίμ, Σαπαλίδης(Ψαραδέλης 90′),

Παληγεώργος(Σμυρνάκης 90′), ΑχνέλΤζέλι 72′













 Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής

Από: https://elafrataxiarxia.com/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728