Αποχαιρέτισε με ήττα στα… σημεία το Champions League κι ετοιμάζεται για Euro Cup ο Απόλλων!




Αποχαιρέτισε με ήττα στα… σημεία το Champions League κι ετοιμάζεται για Euro Cup ο Απόλλων!


Ήττα στις λεπτομέρειες – πληρώνοντας τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και κάποια λάθη στην άμυνα – με 12-11 από την Μπαρτσελόνα γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στην 5η και τελευταία αγωνιστική του 1ου προκριματικού ομίλου του Champions League, που διεξήχθη στο Αννόβερο.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», που αγωνίστηκε στη Γερμανία χωρίς τον τραυματία αρχηγό της Μανώλη Σολανάκη, αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ετοιμάζεται, πλέον, για τα προκριματικά του Euro Cup (22-24/9), το οποίο με τις αλλαγές της LEN έχει γίνει εξίσου απαιτητικό (αύριο στις 19:30 η κλήρωση στη Νετάνια).

Οι «κυανόλευκοι», μπορεί να είχαν απολογισμό μίας νίκης και τριών ηττών, αλλά και οι τρεις ήττες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες σε αγώνες που ήρθαν νωρίς στη σεζόν και μετά από μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

Ο Απόλλων έβγαλε την ποιότητά του στο νερό κι ήταν άκρως ανταγωνιστικός ενάντια σε ισχυρές ομάδες, που, πλην του 1ου του ομίλου Ερυθρού Αστέρα (4/4 νίκες), θα συνεχίσουν επίσης στο Euro Cup.

Σήμερα η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είχε κακό ξεκίνημα με λάθη στην άμυνα, που έφεραν το 4-1 της 1ης περιόδου. Στη συνέχεια, όμως, ο Απόλλων αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 4-4 και 5-5 πριν το 6-5 του ημιχρόνου υπέρ των Ισπανών.

Στο 8-6 (5:50 για την 3η περίοδο) οι «κυανόλευκοι» έχασαν πέναλτι με την Μπαρτσελόνα να κάνει στην αμέσως επόμενη επίθεση το 9-6, ενώ ο Απόλλων επέστρεψε και από το 11-8 μειώνοντας σε 11-10 και χάνοντας τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ περίπου 3 λεπτά πριν τη λήξη για το 11-11. Αντίθετα ήρθε το 12-10 λίγα δευτερόλεπτα μετά, για να μειώσει στο τελικό 12-11 ο Μπογκντάνοβιτς στα 21’’.

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 4 γκολ και ακολούθησαν με τρία Τρούλος και Αλαμάνος.

Μπαρτσελόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 12-11 (4-1, 2-4, 4-3, 2-3)

Μπαρτσελόνα (Αντρέι Γιόσεπ): Γιορέτ, Βέιτς 1, Π. Λινάρες 2, Βάγις 1, Πρατ 1, Ραμόν 1, Μπερτράν 4, Βιγιαμαγιόρ, Αντράντε, Γκόμα 2, Αλέγκρε, Ντάουρα, Μ. Λινάρες.    

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης  (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας Τσαχειλίδης, Τόττης, Καβουσανός.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728