Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2023 - ΩΡΑ 18:00 - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2023 - ΩΡΑ 18:00

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Σεράφειο, που σηματοδοτεί και την πρεμιέρα του στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών είναι ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται το Σάββατο (30/9) το απόγευμα στις 18:00 τον ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 11/10) με ξεκάθαρο στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα.

Οι «κυανόλευκοι» έχοντας ήδη πετύχει τον σπουδαίο στόχο της πρόκρισής τους στη φάση των ομίλων του Euro Cup ετοιμάζονται για την πρώτη εντός έδρας… παράστασή τους απέναντι σε μία ιστορική και αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι ο ΝΟ Χίου.

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ στην είσοδο του Σεράφειου θα πωλούνται και τα διαρκείας της σεζόν 2023-2024 με το… σούπερ αναμνηστικό που τα συνοδεύει και δεν είναι άλλο από το φετινό αγωνιστικό σκουφάκι της ομάδας με το «αστέρι», το οποίο συμβολίζει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου του Challenger Cup.

Οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται σε κάθε αγώνα στο κολυμβητήριο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728