Νικηφόρα πρεμιέρα στην Α1 στην επιστροφή Σολανάκη και αποθέωση στο φινάλε! (Vid+Pics)

 



Νικηφόρα πρεμιέρα στην Α1 στην επιστροφή Σολανάκη και αποθέωση στο φινάλε! (Vid+Pics)

 

Με εντυπωσιακή ανά διαστήματα απόδοση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών επικρατώντας μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους του με 18-10 του ΝΟ Χίου στο Σεράφειο, στην επιστροφή του αρχηγού Μανώλη Σολανάκη στη δράση έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Οι «κυανόλευκοι», που είχαν στην εξέδρα τον τιμωρημένο από πέρυσι Νίκο Δεληγιάννη και τον συνεργάτη του Δημήτρη Μιτελούδη στον πάγκο, μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, προηγούμενοι με 5-1 στην πρώτη περίοδο.  Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 6-4, αλλά με τρία αναπάντητα γκολ στη συνέχεια ο Απόλλων πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ του 9-4, διευρύνοντας τη διαφορά στο τελικό 18-10 με ένα επί μέρους 5-2 στο 4ο και τελευταίο οκτάλεπτο.

Στα 3,5 λεπτά πριν το φινάλε μπήκε στον αγώνα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης ακριβώς έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του. Πλέον ετοιμάζεται και εκείνος για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον ΝΟΠ, αλλά και για την ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο με τη Σαβόνα, νίκη επί της οποίας ζήτησαν ρυθμικά με συνθήματά τους οι φίλαθλοι της «ελαφράς ταξιαρχίας¨!

Οι τελευταίοι αποθέωσαν στο φινάλε τους περυσινούς Κυπελλούχους Ευρώπης με την ομάδα και τον κόσμο να γίνονται έναν φωνάζοντας το… κλασικό «Τρεις αιώνες, δυο πατρίδες, μια ομάδα: Απόλλων»!

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νίκολα Μπογκντάνβιτς με έξι (!) γκολ, τέσσερα πέτυχε ο Μπάμπης Τρούλος, ενώ ακόμη τρία ο Νίκα Σουσιασβίλι, σ’ ένα ματς στο οποίο ο Απόλλων έπαιξε πολύ όμορφο, ομαδικό, πόλο αποδεικνύοντας ότι έχει πιάσει πολύ καλό ρυθμό εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου 18-10 (5-1, 4-3, 4-4, 5-2)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 6, Μόκκας 1, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Μικέδης): Καρακούρος Ι., Υδραίος, Τσικοβάνι 2, Καρακούρος Μ. 2, Καλαργυρός 1, Θεοδοσίου, Γκάγκουλιτς 3, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπαζής 2, Αγιωργούσης, Κοτσαμπάς, Γιανναράς  











https://www.instagram.com/p/Cx0pULxsI1s/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728