Γ’ Εθνική: Απόλλων Σμύρνης 1-1 Προοδευτική

 


Γ’ Εθνική: Απόλλων Σμύρνης 1-1 Προοδευτική

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Απόλλωνα, που ήτανε ανώτερος κόντρα στην Προοδευτική.

Ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Προοδευτική για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήτανε ανώτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής, Χαλκίδης, ήτανε πάντα παρών για την ομάδα του.

Έτσι συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά να προηγείται στο 57ο λεπτό με ωραίο βολέ του Παπαχρονόπουλου μετά από σέντρα του Σάλα. Η απάντηση της Προοδευτικής δεν άργησε πολύ, στο 66ο λεπτό ο Νίκας ανέτρεψε τον Μανδαμαδιώτη, με τον Σταθόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να φέρνει το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα ο Νίκας αντέδρασε σωστά σε τετ-α-τετ με τον Βουργουντζή. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλωνας ξανά πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος(Κορφιάτης 62′), Λιάκος, Πανουργιάς, Λαμάι(Κιρικιλιανίδης 75′), Πατίλας, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Πριόνας, Σάλα, Περδόμο(Σπαρτιάτης 75′)

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Πετράκης(Κουτσούμπας 66′), Νικολόπουλος, Παπαπαγεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Μεγαρίτης(Γαβράς 84′), Μανδαμαδιώτης, Ξενοπάγος, Λαζαρίδης, Βουργουντζής, Σταθόπουλος

 




Από:elafrataxiarxia.com 

 Δημήτρης Φωτεινόπουλος

Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728