Πίστη… διαρκείας σε αυτήν την ομάδα!

 



Πίστη… διαρκείας σε αυτήν την ομάδα!

 

Σε μια αξιοσημείωτη ενέργεια προχώρησαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, που αποφάσισαν να αγοράσουν κι εκείνοι διαρκείας της σεζόν 2023-2024, ώστε να τα δωρίσουν σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο!

Με αυτήν την πρωτοβουλία θέλησαν να δηλώσουν με έναν ακόμη τρόπο την πίστη τους στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Την έχουν αποδείξει, εξάλλου, περίτρανα με την εξαιρετική τους παρουσία τους στο νερό, τόσο με τη θριαμβευτική περυσινή πορεία προς την κατάκτηση του Challenger Cup, όσο και φέτος με την επιτυχία της εξασφάλισης της πρόκρισης στη φάση των Ομίλων του Euro Cup που βρίσκεται προ των πυλών!

Όλοι οι αθλητές, λοιπόν, βρήκαν έναν ακόμη τρόπο να το κάνουν, αγοράζοντας από ένα διαρκείας για την προσεχή σεζόν, που θα βρει τον Απόλλωνα να «μάχεται» για νέες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θυμίζουμε και για τον κόσμο πως τα διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, που συνοδεύονται από το αγωνιστικό σκουφάκι με το «αστέρι» που συμβολίζει το περυσινό ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεσή τους συνεχίζεται από το κολυμβητήριο της ομάδας μας στη Ριζούπολη από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 9:30 το βράδυ τις καθημερινές και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως και τις 3 μ.μ. (τηλέφωνο 210-2529234).

Επίσης από τη γραμματεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη από Τρίτη έως και Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2:30 μ.μ. (τηλέφωνο 210-2525734).

Το κόστος της κάρτας διαρκείας, που, όπως αναφέραμε θα έχει ως συνοδευτικό το νέο συναισθηματικής αξίας αγωνιστικό σκουφάκι, ανέρχεται στα 60 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει μόνο κάρτα διαρκείας (χωρίς το σκουφάκι) το κόστος ανέρχεται στα 45 ευρώ.

Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας εξασφαλίζει θέση σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας στο Σεράφειο. Ήτοι στα (τουλάχιστον) τρία επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και στους εντός έδρας αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων, που θα είναι τουλάχιστον ακόμη 13!

Επομένως, πέραν της στήριξης που παρέχει στην ομάδα, όποιος φίλαθλος αγοράσει διαρκείας, έχει και οικονομικό όφελος με δεδομένο ότι στους εν Ελλάδι αγώνες υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ.



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728