Πρεμιέρα στις 7/10 με Σαβόνα στο Σεράφειο – Όλο το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου του Euro Cup!

 


 


Πρεμιέρα στις 7/10 με Σαβόνα στο Σεράφειο – Όλο το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου του Euro Cup!

Με εντός έδρας αναμέτρηση στις 7 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Απόλλωνα Σμύρνης στους ομίλους του Euro Cup!

Το Σεράφειο κολυμβητήριο θα φορέσει και φέτος το ευρωπαϊκό του «κουστούμι» με τους «κυανόλευκους» να υποδέχονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής την ιταλική Σαβόνα.

Όπως αποδείχτηκε περίτρανα πέρυσι όταν το Σεράφειο γεμίζει μετατρέπεται σε «καυτή» έδρα για τους αντιπάλους και αυτός είναι ο στόχος και για φέτος, μιας και ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε ο κάτοχος του LEN Challenger Cup Απόλλων επιφυλάσσει συναρπαστικές «μάχες». Τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί η ώρα έναρξης του αγώνα, όπως, βεβαίως, θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια. Θυμίζουμε, εξάλλου, πως από την περασμένη Παρασκευή έχει ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τη γραμματεία του Συλλόγου και το κολυμβητήριο της ομάδας μας στη Ριζούπολη.

Την 2η αγωνιστική ο Απόλλων θα παίξει με την Χόνβεντ στην Ουγγαρία, την 3η υποδέχεται την ουγγρική Βάσας, την 4η παίζει με τη Σαβόνα στην Ιταλία, την 5η υποδέχεται την Χόνβεντ και κλείνει τις υποχρεώσεις του στον Όμιλο στις 9 Δεκεμβρίου ενάντια στη Βάσας στην Ουγγαρία.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες του Ομίλου προκρίνονται στα Eight Finals (φάση των 16), όπου μπαίνουν και οι 8 3ες και 4ες ομάδες των ομίλων του Champions League για να συγκροτήσουν 8 ζευγάρια (διπλοί αγώνες, μέσα έξω, μετά από κλήρωση) με περεταίρω στόχο την είσοδο στα Προημιτελικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου του Euro Cup (οι ώρες θα ανακοινωθούν από τη LEN προσεχώς):

1η αγωνιστική

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Σαβόνα

Χόνβεντ – Βάσας

2η αγωνιστική

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Χόνβεντ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Βάσας – Σαβόνα

3η αγωνιστική

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Βάσας  

Σαβόνα – Χόνβεντ

4η αγωνιστική

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Σαβόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Βάσας – Χόνβεντ

5η αγωνιστική

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Χόνβεντ

Σαβόνα – Βάσας

6η αγωνιστική

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Βάσας – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Χόνβεντ – Σαβόνα

 

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728