Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 


Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με μία σειρά φιλικών αγώνων, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Γιώργος Κερκινές προετοιμάζει την ομάδα μας. Τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, δουλεύουν πυρετωδώς κάνοντας πέντε προπονήσεις την εβδομάδα, με σκοπό να είναι σε ετοιμότητα στις 2 Οκτωβρίου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κυπέλλου Γυναικών με αντίπαλο την Νίκη Αμαρουσίου στο Κλειστό της Ριζούπολης.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός για τους Μπλε, η άνοδος στην επόμενη κατηγορία. Παρά τις εξαντλητικές προπονήσεις και τα βάρη, η ομάδα αρχίζει να δείχνει την απαιτούμενη ομοιογένεια και μία ποιότητα που είναι διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά!

Τρία φιλικά πραγματοποιήθηκαν, με αντιπάλους το Κορωπί και την ομάδα του Παπάγου εντός έδρας και ένα εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα των Θρακομακεδόνων το βράδυ της Τετάρτης όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έπαιξε εξαιρετικά και κέρδισε με σκορ 3-0.

Σειρά έχει το μεσημέρι του Σαββάτου (16,30μμ) ένα φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την ομάδα μας.


Πάμε δυνατά κορίτσια!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728