Στη Βαρκελώνη μέσω Βαλένθια για το Euro Cup και την πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης!

 

Στη Βαρκελώνη μέσω Βαλένθια για το Euro Cup και την πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης!

Η εξαγγελθείσα συμμετοχή των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην πανεργατική απεργία της 21ης Σεπτεμβρίου προκάλεσε την ακύρωση της προγραμματισμένης για αύριο πτήσης του Απόλλωνα Σμύρνης για τη Βαρκελώνη και βεβαίως αναγκαστική αλλαγή σχεδίων.

Η αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα αναχωρήσει απόψε αεροπορικώς για τη Βαλένθια, όπου και θα διανυκτερεύσει και ακολούθως αύριο (21/9) το πρωί θα «πετάξει» για τη Βαρκελώνη, ώστε να υπάρχει χρόνος και για προπόνηση και για την απαραίτητη ξεκούραση.   

Από χθες το απόγευμα οι άνθρωποι του τμήματος βρίσκονταν στην αναζήτηση της εναλλακτικής λύσης και σήμερα, όταν και επιβεβαιώθηκε η ακύρωση της πτήσης από την αεροπορική εταιρεία, ήταν έτοιμοι, ώστε ο Απόλλων να φτάσει έγκαιρα στη Βαρκελώνη για τους αγώνες του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup, που θα διεξαχθoύν το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτόν μετέχουν ακόμη η οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα, η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και η γερμανική Πότσνταμ διεκδικώντας μαζί με τους «κυανόλευκους» το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν και το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Χωρίς τον Σολανάκη η αποστολή  

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παλέψει γι’ αυτόν τον στόχο (σκοπεύοντας και στην πρωτιά) χωρίς τον αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος, λόγω του τραυματισμού του στα πλευρά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί (μετά το Αννόβερο) ούτε στους αγώνες της Βαρκελώνης.

Άπαντες, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι, παρά την πολύ σημαντική αυτή απουσία, να φέρουν εις πέρας την υπόθεση πρόκριση , ώστε η «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει την ευρωπαϊκή συνέχεια, που επιθυμεί. Την αποστολή αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης, οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Γιάννης Τόττης, Βασίλης Καβουσανός, ο γενικός διευθυντής του τμήματος Σπύρος Μίντζης (αρχηγός αποστολής) και ο Πόλυς Αφρουδάκης.

Το πρόγραμμα του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup (ώρες Ελλάδας):

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

17:00 Μλάντοστ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

19:00 Μπαρτσελόνα – Πότσνταμ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

17:00 Πότσνταμ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

19:00 Μπαρτσελόνα – Μλάντοστ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

12:00 Πότσνταμ – Μλάντοστ

14:00 Μπαρτσελόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

 

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 


 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728