Δεληγιάννης: «Μελέτη, σεβασμός και… πρόκριση»!

 



Δεληγιάννης: «Μελέτη, σεβασμός και… πρόκριση»!

 

Έχοντας πετύχει τον πολύ σημαντικό στόχο της πρόκρισης στη φάση των Ομίλων του Euro Cup – μάλιστα χωρίς τον τραυματία αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη – και εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του παρουσία τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβρη, ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται για σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές το προσεχές δίμηνο.

Από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου η «ελαφρά ταξιαρχία» θα αντιμετωπίσει σε 6 (τρεις εντός και τρεις εκτός) αναμετρήσεις τις περυσινές φιναλίστ του Euro Cup Βάσας (Ουγγαρία) και Σαβόνα (Ιταλία), όπως και την Χόνβεντ (Ουγγαρία) στον 2ο Όμιλο στον οποίο και κληρώθηκε.

Σαφώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη κλήρωση, χαρακτηρισμό με τον οποίο, ωστόσο, δεν συμφωνεί ο Νίκος Δεληγιάννης, που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος ότι θέλει  «τα παιδιά (σ.σ. οι παίκτες του) να πάρουν το περισσότερο που μπορούν από αυτήν τη διοργάνωση και νομίζω ότι το περισσότερο δεν θα είναι να σταματήσουμε… εδώ»!

Συμπλήρωσε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως είναι «χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω με το ρεύμα, ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση και ότι θα πάμε για τη συμμετοχή. Όχι. Θα μελετήσουμε καλά τους αντιπάλους μας, θα τους σεβαστούμε και θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Να σημειώσουμε πως οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν στη φάση των «16» του Euro Cup τον Μάρτιο του 2024 και αυτός είναι ο στόχος του Απόλλωνα Σμύρνης!

Αναλυτικά ο Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε:

«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε στο θεσμό. Να μπορούμε να δίνουμε πολύ δυνατά παιχνίδια, να μεγαλώνουμε καθημερινά. Έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας σίγουρα. Ο βαθμός αυτός μεγαλώνει δεδομένου του ότι ο Σολανακης ακόμη δεν είναι έτοιμος και δεν ξέρω αν θα είναι κιόλας, τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Οπότε αυτό που μένει είναι να μελετήσουμε καλά τους αντιπάλους μας, να τους σεβαστούμε και να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Σίγουρα η κάθε ομάδα στον όμιλο έχει κάποιες πιθανότητες πρόκρισης, εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε τις δικές μας. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω με το ρεύμα, ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση και ότι θα πάμε για τη συμμετοχή. Όχι. Θα πάμε να παλέψουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση.

Η λεπτομέρεια που θέλω είναι να είμαστε καλά. Να είμαστε υγιείς. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Θέλω τα παιδιά να πάρουν το περισσότερο που μπορούν από αυτήν τη διοργάνωση και νομίζω ότι το περισσότερο δεν θα είναι να σταματήσουμε… εδώ»!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728