Κυκλοφορούν τα διαρκείας με σούπερ… συνοδευτικό για τους νέους κατόχους!

 



Κυκλοφορούν τα διαρκείας με σούπερ… συνοδευτικό για τους νέους κατόχους!

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, που θα βρει ξανά την ομάδα μας αγωνιζόμενη στο – από τον Απρίλιο του 2022 –σύγχρονο «σπίτι» της, το Σεράφειο!

Το χωρητικότητας 370 θεατών κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων, που παρέχει όλες τις ανέσεις σε αθλητές και φιλάθλους.

Όπως αποδείχθηκε και στην περυσινή θριαμβευτική σεζόν με τη μαζική παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα στις εξέδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Σεράφειο μετατρέπεται σε «καυτή» έδρα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ώθηση στους αθλητές της ομάδας μας!

Εκεί, εξάλλου, επιτεύχθηκαν οι σπουδαίες νίκες, που οδήγησαν την «ελαφρά ταξιαρχία» στην 3η θέση στην Α1 των Ανδρών και βεβαίως στην κατάκτηση του LEN Challenger Cup, καθιστώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης ως την μόλις 3η ελληνική ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που έχει ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή της.

Μια επιτυχία που ήρθε με την ώθηση των φιλάθλων της ομάδας, που ξεκάθαρα είναι ο 8ος και καθοριστικός παίκτης της! Επιτυχία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες όλων, αφού είναι η κορυφαία στην εμβληματική ιστορία ενός σπουδαίου Συλλόγου με 132 χρόνια ζωής, όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Το σκουφάκι με το αστέρι!

 


Ένα ιστορικό επίτευγμα που είναι και πρακτικά, όμως, αποτυπωμένο, και στο νέο αγωνιστικό σκουφάκι του Κυπελλούχου Ευρώπης Απόλλωνα για τη σεζόν 2023-2024! Σε αυτό «ράφτηκε» ένα αστέρι, που συμβολίζει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και θα ακολουθεί για πάντα ως «βαρύ» παράσημο τον Σύλλογο!

Με απόφαση της διοίκησης του τμήματος, λοιπόν, κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 θα παραλαμβάνει και το νέο αγωνιστικό σκουφάκι της ομάδας με το αστέρι, τόσο για να το φορά στις εξέδρες αν το επιθυμεί όσο και ως… κειμήλιο.

Τι θα δείτε

Η σεζόν, σε ό,τι έχει να κάνει με τις εγχώριες υποχρεώσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκινά το Σάββατο 30/09/2023 με την εντός έδρας αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική  της Α1 των Ανδρών – η πρεμιέρα με τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό μετατέθηκε για τις 11/10 – ενάντια στον ΝΟ Χίου.

Η…αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» θα δώσει 11 αγώνες στο Σεράφειο για την Α’ και Β’ φάση του Πρωταθλήματος και ακολούθως εκείνους για τα Play Off μέχρι και το φινάλε της σεζόν (τουλάχιστον τρεις). Σε αυτούς προσθέστε ενδεχόμενο εντός έδρας αγώνα ή αγώνες Κυπέλλου, όπως και τουλάχιστον τρία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια αν με το καλό ο Απόλλων Σμύρνης πάρει την πρόκριση για τους Ομίλους του Euro Cup το προσεχές τριήμερο (22-24/9) στη Βαρκελώνη.

Κόστος και σημεία πώλησης

Το κόστος της κάρτας διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, που, όπως αναφέραμε θα έχει ως συνοδευτικό το νέο συναισθηματικής αξίας αγωνιστικό σκουφάκι, ανέρχεται στα 60 ευρώ.

Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας εξασφαλίζει θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων σε Ελλάδα και (με το καλό) Ευρώπη, που θα δώσει η ομάδα μας.

Επομένως, πέραν της στήριξης που παρέχει στο τμήμα Υδατοσφαίρισης και την ομάδα, όποιος φίλαθλος αγοράσει κάρτα διαρκείας, έχει και οικονομικό όφελος με δεδομένο ότι στους εν ελλάδι αγώνες υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ (ανά ματς).

Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται σε δύο σημεία.

Στο κολυμβητήριο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη από αύριο 22 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 9:30 το βράδυ τις καθημερινές και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως και τις 3 μ.μ. (τηλέφωνο γραμματείας κολυμβητηρίου 210-2529234).

Επίσης, στη γραμματεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη από Τρίτη έως και Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2:30 μ.μ. (τηλέφωνο 210-2525734)

 Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και σας περιμένουμε στο… ραντεβού μας στο Σεράφειο, διότι Μαζί πάμε τον Απόλλωνα ψηλά!!!

 




 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728