Επιβλητικός στην πρεμιέρα με τη Μλάντοστ ο Απόλλων και πρώτο βήμα πρόκρισης στους Ομίλους του Euro Cup!

 

 



Επιβλητικός στην πρεμιέρα με τη Μλάντοστ ο Απόλλων και πρώτο βήμα πρόκρισης στους Ομίλους του Euro Cup!

 

Με απολύτως κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας του στο Euro Cup ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 15-7 της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στον 7ο προκριματικό όμιλο της Βαρκελώνης και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Euro Cup.

Η… δουλειά, βέβαια, δεν έχει τελειώσει, αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν σήμερα απολαυστική, μετατρέποντας στην ανοιχτή πισίνα της CN Barcelona το 6-6 του ημιχρόνου στο τελικό 15-7 υπέρ της με το άκρως εμφατικό 9-1 ως επί μέρους σκορ στο δεύτερο μέρος.

Διάστημα στο οποίο η άμυνα άγγιξε το τέλειο, ο Στέφανος Γαλανόπουλος έκλεισε το δρόμο προς την εστία και οι όμορφες συνεργασίες στην επίθεση… έδιναν και έπαιρναν με 10 παίκτες του Απόλλωνα να χρίζονται σκόρερ!

Οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι, παρά την απουσία του αρχηγού Μανώλη Σολανάκη, να κάνουν τα πάντα, όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, και το σημερινό πρώτο «βήμα» ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Ο Απόλλων επιβεβαίωσε τη μεγάλη ποιότητά του, όπως και ότι (συνδυαστικά με τις εμφανίσεις στο Αννόβερο) η περυσινή θριαμβευτική πορεία του προς την κατάκτηση του LEN Challenger Cup, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Αύριο στις 17:00 οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη γερμανική Πότσνταμ για την 2η αγωνιστική του ομίλου.

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 7-15 (4-3, 2-3, 1-4, 0-5)

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μπάγιτς): Γιούρλινα, Γ. Μπούσιτς, Τ. Μπούσιτς, Σόλιε 2, Γκλούχαϊτς 2, Πέβανα 1, Κόρπτσινα 1, Ράκοβατς, Μίλιτς 1, Μπάγιτς, Χέρστεγκ, Γιαγτσίνοβιτς, Σούναρα.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Τρούλος 3, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Τσαχειλίδης 2, Τόττης 1, Καβουσανός






















 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728