Μεγάλη εμφάνιση αλλά ήττα σε μια φοβερή «μάχη» με τον Ερυθρό Αστέρα

 
Μεγάλη εμφάνιση αλλά ήττα σε μια φοβερή «μάχη» με τον Ερυθρό Αστέρα

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, γνωρίζοντας, ωστόσο, την ήττα με 12-10 σ’ ένα πολύ δυνατό ντέρμπι και μια φοβερή «μάχη» με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου του Champions League, που διεξάγεται στο Αννόβερο.

Το ματς ήταν σκληρό, προκαλώντας κατά διαστήματα τον εκνευρισμό των παικτών της «ελαφράς ταξιαρχίας», που έχασε με τρεις ποινές τον εκτελών χρέη αρχηγού – λόγω της απουσίας του τραυματία Σολανάκη – Αλέξανδρο Αλαμάνο, στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου (5:44) με το σκορ στο 5-4 υπέρ της ομάδας μας. Σημείο στο οποίο ο 23χρονος αμυντικός δέχτηκε δυο συνεχόμενες ποινές και δόθηκε πέναλτι για τον Αστέρα, που ισοφάρισε σε 5-5.

Ακολούθησαν δυο ακόμη γκολ των Σέρβων με τους «κυανόλευκους» να μειώνουν σε 7-6 στα 2:14 για το ημίχρονο με πολύ ωραίο γκολ του Τρούλου.

Με δύο ακόμη γκολ στο τέλος της 2ης περιόδου και δύο στο ξεκίνημα της 3ης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 11-6 υπέρ τους (5:13) με τον Απόλλωνα, ωστόσο, να βγάζει και πάλι χαρακτήρα μειώνοντας με δύο γκολ του Τρούλου κι ένα από Δίπλαρο, Γαρδίκα σε 12-10 στα 3:53 για τη λήξη του αγώνα!

Στα 3:19 ο Γαρδίκας ζήτησε σωστά επιθετικό φάουλ αλλά χρεώθηκε αποβολή, με τον παίκτη της «ελαφράς ταξιαρχίας» να δέχεται κόκκινη για έντονη διαμαρτυρία, όπως κόκκινη δέχτηκε δευτερόλεπτα μετά και ο Νίκος Δεληγιάννης.

Ο Απόλλων έβγαλε την άμυνα και στα 2:10, σε επίθεσή του σε παίκτη παραπάνω, είχε τεράστια ευκαιρία για το 12-11 με τον Μίσοβιτς να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση σε σουτ του Τσαχειλίδη από τα 2 μ.

Τελικώς το 12-10 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον αρχηγό του Αστέρα (3/3 στον όμιλο) να δηλώνει αργότερα πως αυτό ήταν το πιο δύσκολο ματς που έδωσε η ομάδα του.

Δεληγιάννης και Γαρδίκας δεν θα βρίσκονται στο απογευματινό (6 μ.μ.) παιχνίδι με την Χόνβεντ, για το οποίο υπάρχουν μόλις δύο ώρες ξεκούρασης. Αύριο (11:30 π.μ.) ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και ακολούθως θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του στο Euro Cup (22-24/9)

Ερυθρός Αστέρας – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 12-10 (3-2, 6-4, 2-3, 0-2)

Ερυθρός Αστέρας (Αλεξάνταρ Φιλίποβιτς): Μίσοβιτς, Μπούρσατς, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς 1, Σούμποντιτς 1, Βάσιτς 2, Γκογκόφ 3, Μπασάρα, Βουκίσεβιτς 2, Λούκας 1, Ντάνκοβιτς, Ράντοβιτς 2, Ιβάνοβιτς     

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης  (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος 2, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Τόττης, Καβουσανός



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728