Πάλεψε με ψυχή και άγγιξε την ανατροπή ο Απόλλων, που «πλήρωσε» τo… μουδιασμένο ξεκίνημα!

 



Πάλεψε με ψυχή και άγγιξε την ανατροπή ο Απόλλων, που «πλήρωσε» τo… μουδιασμένο ξεκίνημα!

Το μουδιασμένο ξεκίνημα πλήρωσε στην πρεμιέρα του στα προκριματικά του Champions League ο Απόλλων Σμύρνης, που αν και βρέθηκε να χάνει με 4-0 και σκόραρε το 1ο του γκολ σχεδόν μετά από 13 λεπτά παιχνιδιού πραγματοποίησε παλικαρίσια εμφάνιση στη συνέχεια αγγίζοντας τη μεγάλη ανατροπή (ήττα 11-10) κόντρα στο γηπεδούχο Αννόβερο.

Στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι η «ελαφρά ταξιαρχία» έδειξε την ποιότητα και τα ψυχικά αποθέματα που διακρίνουν τους παίκτες της, καταφέρνοντας – χωρίς να έχει στις τάξεις της τον τραυματία αρχηγό της Μανώλη Σολανάκη – να μειώσει στο 5-3 του ημιχρόνου και στο 8-7 της 3ης περιόδου, αλλά και σε 10-9 στα 1:45 για τη λήξη της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο ανοιχτό κολυμβητήριο «Volksbad Limmer»!

Οι Γερμανοί κέρδισαν αποβολή στα 1:20 για το φινάλε κάνοντας στα 1:05 το 11-9, αλλά και πάλι ο Απόλλων είχε απάντηση μειώνοντας στα 31’’ στον παραπάνω με τον Μπογκντάνοβιτς σε 11-10. Δυστυχώς, όμως, δεν υπήρχε χρόνος για την ολική αντεπίθεση με τους γηπεδούχους να κρατούν την μπάλα, φτάνοντας στη νίκη.   

Το σημερινό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της προερχόμενης από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας «ελαφράς ταξιαρχίας», που για να βρει τον γνωστό της ρυθμό χρειάστηκε να περάσουν τα πρώτα σχεδόν 13 λεπτά όταν και ο Σουσιαβίλι μείωσε σε 4-1 σκοράροντας στα 3:17 για το ημίχρονο το πρώτο γκολ του Απόλλωνα. Έκτοτε οι «κυανόλευκοι» πάλεψαν με… ψυχή, βελτίωσαν αισθητά τα ποσοστά τους στον παραπάνω (3/3 στην 3η περίοδο και 6/10 συνολικά από το 1/4 του ημιχρόνου), τις συνεργασίες τους στην επίθεση, όπως και την άμυνά τους απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία από τους Ομίλους του Champions League, αλλά η ανατροπή δεν ήρθε.   

Αύριο (9/9) ο Απόλλων Σμύρνης δίνει δύο αγώνες, αντιμετωπίζοντας στις 12 μ.μ. τον Ερυθρό Αστέρα – έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες επί των Χόνβεντ (10-7) και Μπαρτσελόνα (14-9) – και στις 6 μ.μ. την Χόνβεντ (σήμερα είχε ρεπό).

Αννόβερο – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 11-10 (3-0, 2-3, 3-4, 3-3)

Αννόβερο (Κάρστεν Ζεχάφερ): Γκετζ, Ματσάν 1, Σίπερ, Λάνγκιβιτζ, Φροράιχ, Τάκατς, Λόζινα 3, Γκάνσεν, Γιαέσκε, Μιλάρντοβιτς, Μπένιτς 2, Μπάσιτς 5, Μπένκε

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης  (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Τόττης, Καβουσανός

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728