Ξεκίνησε η δουλειά στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης!

 


 

 Ξεκίνησε η δουλειά στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης!

 

Από τις 4 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τη δουλειά για τη νέα σεζόν οι Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης και ήδη τα παιδιά του Συλλόγου μας έχουν κολυμπήσει στη σύγχρονη κλειστή πισίνα του Σεράφειου δεκάδες χιλιόμετρα, συνεχίζοντας να μαθαίνουν παράλληλα τα βασικά του αθλήματος, την τακτική αλλά και τα… μυστικά του!

Οι λιλιπούτιοι αθλητές της «ελαφράς ταξιαρχίας» προπονούνται υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Γιάννη Παυλάκη (Παίδες), Μιχάλη Δραγώνα (Μίνι Παίδες και ακαδημίες εκμάθησης) και Άγγελου Γρηγοριάδη (Προ Μίνι και ακαδημίες εκμάθησης), ακριβώς δίπλα στην ανδρική ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, που συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία φτάνοντας πέρυσι στην κατάκτηση του LEN Challenger Cup. Τίτλος που κατέστησε τον Απόλλωνα ως την (μόλις) 3η ελληνική ανδρική ομάδα που έχει «σηκώσει» ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες υδατοσφαίρισης αποτυπώθηκε τόσο στις αγωνιστικές επιτυχίες των παιδιών την προηγούμενη σεζόν όσο και στο πόσο (κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό) τα ίδια χάρηκαν τόσο τη συμμετοχή όσο και τις διακρίσεις τους!

Δουλειά που συνεχίζεται με προσήλωση στις οικογενειακές και αθλητικές αρχές που πρεσβεύει ο ιδρυθείς το 1891 στη Σμύρνη Απόλλων ως Σύλλογος, στις αξίες εν γένει του αθλητισμού και, βεβαίως, στη σωστή εκμάθηση του waterpolo.

Τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών είναι από την πρώτη ημέρα επανίδρυσης του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα (πριν από εννέα χρόνια) ο Θοδωρής Μπερδές.

Οι προπονήσεις των τμημάτων ξεκινούν στις 19:00 και όλες διεξάγονται στο σύγχρονο Σεράφειο κολυμβητήριο. Οι νέες εγγραφές αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το 2012 και μετά και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-2529234.

Καλή σεζόν στα παιδιά μας!!!














Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728