Η ESCAPE RENTALS «Χορηγός Μετακίνησης» του τμήματος water polo του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για τη σεζόν 2023-24

 Η ESCAPE RENTALS «Χορηγός Μετακίνησης» του τμήματος water polo του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για τη σεζόν 2023-24

 

Το τμήμα water polo του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης και η ESCAPE RENTALS ανανεώνουν τη συνεργασία τους για ακόμα μια χρονιά.

Η ESCAPE RENTALS που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των τύπων, μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία θα είναι και φέτος «Χορηγός Μετακίνησης» της ομάδας, προσφέροντας άνεση και αξιοπιστία στις μετακινήσεις των αθλητών που θα κινούνται με τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους κατόχους τους.

ΠΡΟΦΙΛ ESCAPE RENTALS

Η ESCAPE RENTALS είναι μία ελληνική εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρία και παράδοση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων που εξελίσσεται συνεχώς. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με επαγγελματική υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση.

Προσφέρονται οικογενειακά αυτοκίνητα, Smart, Diesel, Mini Van, Αυτόματα και Manual, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για γάμους και ειδικές περιστάσεις, άψογα συντηρημένα, για ασφάλεια και στυλ στις μετακινήσεις σας και πάντα σε προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες της ESCAPE RENTALS μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές μεταφορές κι εκδρομές με οχήματα του στόλου της, καθώς επίσης κι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδος και σε πόλεις του Εξωτερικού.

Επίσης, η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σταθμό της επιλογής σας (λιμάνι-αεροδρόμιο-οικία) ακόμα και σε διαφορετική πόλη από το αρχικό σημείο παραλαβής, όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ESCAPE RENTALS σάς περιμένει στο κέντρο της Αθήνας, 150 μέτρα από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ καθώς και στο 2ο χλμ. Κορωπίου-Βάρης, δίπλα από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”»

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728