Την Πέμπτη στις 21:00 η «μάχη» των Κυπελλούχων Ευρώπης Απόλλωνα και Βάσας στο Σεράφειο!

 



Την Πέμπτη στις 21:00 η «μάχη» των Κυπελλούχων Ευρώπης Απόλλωνα και Βάσας στο Σεράφειο!

Οι κάτοχοι των δύο (εκ των τριών) ευρωπαϊκών τροπαίων της σεζόν 2022-2023 κοντράρονται το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (2/11) στο Σεράφειο!

Στις 21:00 εκείνης της ημέρας ο τροπαιούχος του Challenger Cup ΓΣ Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την κάτοχο του περυσινού Euro Cup ουγγρική Βάσας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Μια σπουδαία «μονομαχία» που δεν πρέπει να χάσει κανείς και το Σεράφειο να είναι γεμάτο από άκρη σ’ άκρη, όπως συνέβη και στις περυσινές θριαμβευτικές ευρωπαϊκές βραδιές της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο αγώνας, πέραν του ότι αποτελεί ένα ελκυστικό αγωνιστικό προϊόν δεδομένης της ποιότητας των ομάδων που κοντράρονται, είναι και πολύ κρίσιμος αγωνιστικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «κυανόλευκοι» στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, παρά την πολύ καλή τους παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα των αναμετρήσεων, γνώρισαν ισάριθμες ήττες στο γκολ από Σαβόνα (εντός) και Χόνβεντ (εκτός) και μάλιστα με το ίδιο σκορ (12-11) και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις τάξεις της ομάδας άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για την επίτευξη αυτού του στόχου, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που, στον αντίποδα, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τη φάση των ομίλων επικρατώντας με 11-3 της Χόνβεντ εκτός έδρας και με 18-17 της Σαβόνα (που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 18-13 3:38 πριν τη λήξη) εντός.

Η Βάσας, που διαθέτει στο ρόστερ της Ούγγρους και Σέρβους διεθνείς, προέρχεται και από τις τρεις νίκες της σε ισάριθμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στον προκριματικό του Euro Cup, ενώ στην Ουγγαρία είναι στην 2η θέση με απολογισμό 7 νικών και μιας ήττας (117-76 τα γκολ).

Σαφώς το έργο των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης διαθέτει κι εκείνος την ποιότητα για να κοντράρει την αντίπαλό του και να διεκδικήσει το τρίποντο. Και προφανώς διαθέτει και τη θέληση για να φτάσει στην επίτευξη ενός σπουδαίου αποτελέσματος, που θα τον κρατήσει δυναμικά στο… κόλπο της πρόκρισης εν όψει της ευρωπαϊκής συνέχειας.

Στις 8 μ.μ. θα ανοίξουν οι πόρτες, 5 ευρώ Γενική είσοδος

Η προετοιμασία για τη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Οι πόρτες του Σεράφειου θα ανοίξουν στις 8 μ.μ. την Πέμπτη, μια ώρα πριν τη σπουδαία αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup και ο κόσμος του Απόλλωνα θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά τον 8ο παίκτη του.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας τους

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 






 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728