Τόττης: «Πιάσαμε πολύ καλό ρυθμό εν όψει Βάσας, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου» (Vid)

 

 



Τόττης: «Πιάσαμε πολύ καλό ρυθμό εν όψει Βάσας, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου» (Vid)

Έχοντας κλείσει τα 18 του χρόνια μόλις τον περασμένο Αύγουστο ο Γιάννης Τόττης είναι ο δεύτερος πιο νεαρός σε ηλικία παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον 17χρονο Δημήτρη Τσιαβαλιάρη.

Αποτελεί σταθερό και ποιοτικό κομμάτι του ροτέισον της «ελαφράς ταξιαρχίας» στη διάρκεια των αγώνων και στο χθεσινό 18-5 επί του ΝΟ Χανίων στο Σεράφειο για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ήταν εξαιρετικός.

Έπαιξε καταπληκτική άμυνα, σκόραρε δύο γκολ και συμμετείχε καταλυτικά και εκείνος στο πολύ όμορφο πόλο που απέδωσε επιθετικά ο Απόλλων, που, όπως είπε και ο ίδιος στην κάμερα του apollonwaterpolo ήταν και το ζητούμενο εν όψει και του πολύ κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (2/11, 21:00) με τη Βάσας στο Σεράφειο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.

Ο νεαρός περιφερειακός τόνισε πως από χθες το βράδυ το μυαλό όλων είναι στον σπουδαίο αγώνα με την ουγγρική ομάδα, στάθηκε στη σημασία του ότι η ομάδα έπιασε εξαιρετικό ρυθμό στη χθεσινή αναμέτρηση και κάλεσε τους φιλάθλους των «κυανόλευκων» να δώσουν εκ νέου δυναμικό «παρών» στις εξέδρες, όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε όλοι δυνατά, μείναμε στο πλάνο, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, θέλαμε να πιάσουμε έναν ρυθμό καλό, βάλαμε κάποια εύκολα γκολ, φύγαμε στην κόντρα, παίξαμε καλά και θεωρώ πως ήμασταν γενικά καλοί» τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τόττης για τη νίκη επί των Χανίων και συνέχισε για τη «μονομαχία» του περυσινού κατόχου του Challenger Cup Απόλλωνα Σμύρνης με την περυσινή κάτοχο του Euro Cup, Βάσας:

«Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Από σήμερα (σ.σ. χθες) κιόλας θέλαμε να βρούμε καλό ρυθμό, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Θα θέλαμε τη στήριξη του κόσμου, όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια – μας βοηθάει πάρα πολύ – και πάμε 100% για το παιχνίδι της Πέμπτης.

(Vid): https://www.instagram.com/p/CzBPTF1sFMn/ 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728