Μεθαύριο Σάββατο (7/10) στις 15:30 το μεσημέρι η... αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται την Σαβόνα στο Σεράφειο

Μεθαύριο Σάββατο (7/10) στις 15:30 το μεσημέρι η... αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται την Σαβόνα στο Σεράφειο

 


Ο χρόνος για την εντός έδρας ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έχει αρχίσει, πλέον, να μετρά για τα καλά αντίστροφα!

Μεθαύριο Σάββατο (7/10) στις 15:30 το μεσημέρι η... αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται την Σαβόνα στο Σεράφειο για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup σ’ ένα σπουδαίο ζευγάρι, σ’ ένα ματς – γιορτή!

Το αγωνιστικό «σπίτι» της ομάδας μας θα βάλει για 4ο ευρωπαϊκό παιχνίδι – μετά τα τρία νικηφόρα περυσινά με Γαλατασαράι, Εντσέιντε και Τενερίφη – τα γιορτινά του για να υποδεχτεί μια ισχυρή ιταλική ομάδα και, βεβαίως, για να αποτελέσει το «εφόδιο» του Απόλλωνα στην προσπάθειά του να ξεκινήσει με το «δεξί» σ’ έναν πολύ απαιτητικό όμιλο.

Η αντίπαλος των «κυανόλευκων», περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, ξεκίνησε τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία από τον προκριματικό του Euro Cup, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον Όμιλο του Ντούϊσμπουργκ πίσω από την Παλέρμο και μπροστά από Παρτιζάν, Σέτε Νατασιόν και Ντούισμπουργκ. Το καλοκαίρι ενισχύθηκε (μεταξύ άλλων) με την επιστροφή του Φιλιόλι μετά από 17 χρόνια στην Προ Ρέκο, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης της χθεσινής εντός έδρας νίκης με 11-10 επί της Μπρέσια.

Από την άλλη ο κάτοχος του Challenger Cup Απόλλων πέτυχε τον πολύ σημαντικό στόχο της πρόκρισης στους Ομίλους του Euro Cup μέσω της 2ης θέσης στη Βαρκελώνη πίσω από την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα και μπροστά από Μλάντοστ-Πότσνταμ, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά του Champions League και τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Αννόβερο!

Στην Ελλάδα και η ομάδα μας μετρά το «δύο στα δύο»… πηγαίνοντας στον μεθαυριανό αγώνα με τη Σαβόνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και περιμένοντας την πολύ σημαντική στήριξη του κόσμου της!

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια, που τιμώνται προς 5 ευρώ το ένα, θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Σεράφειο από τις 14:30 οπότε και ανοίγουν οι πόρτες. Επίσης στην είσοδο θα πωλούνται και τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που εξασφαλίζουν στον κάτοχό τους την είσοδο στον αγώνα με τη Σαβόνα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728