Νικηφόρο πέρασμα από την Πάτρα και… τώρα Σαβόνα!

 



Νικηφόρο πέρασμα από την Πάτρα και… τώρα Σαβόνα!

Το δύο στα δύο στις νίκες στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών έκανε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε με 13-8 του γηπεδούχου ΝΟ Πατρών στο ανοικτό του κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», που είχε για δεύτερο σερί αγώνα τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη στην εξέδρα (έχει υπόλοιπο ποινής ακόμη δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα), προηγήθηκε με 6-3 στο ημίχρονο, το οποίο και μετέτρεψε – με ένα επιμέρους σκορ 7-1 – στο υπέρ της 13-4 στο τέλος της 3ης περιόδου, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας την υπόθεση νίκη.

Στην 4η οι Πατρινοί με ένα δικό τους σερί 4-0 μείωσαν στο τελικό 13-8.

Σήμερα πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο προερχόμενος από τραυματισμό αρχηγός του Απόλλωνα, Μανώλης Σολανάκης, ώστε να αποκτήσει ρυθμό για την απαιτητική συνέχεια.   

Πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην πρεμιέρα των Ομίλων του Euro Cup και εν προκειμένω στον σπουδαίο αγώνα με τη Σαβόνα στο Σεράφειο, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (7/10) στις 15:30 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής!

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα ότι και τα 8 γκολ των γηπεδούχων τα σημείωσε ο Απόστολος Γεωργαράς.

ΝΟ Πατρών – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 8-13 (2-2, 1-4, 1-7, 4-0)

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 8, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Τσασερλής, Λαμπάτος, Μπετχαβάς.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4 Μόκκας 2, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728