Δεληγιάννης: «Θα είμαστε έτοιμοι για τη Σαβόνα, τα παιδιά το περιμένουν με ανυπομονησία»

 

 



Δεληγιάννης: «Θα είμαστε έτοιμοι για τη Σαβόνα, τα παιδιά το περιμένουν με ανυπομονησία»

Με διπλή προπόνηση (το πρωί στον Άγιο Κοσμά, το βράδυ στο Χαϊδάρι) ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία του για την αυριανή (7/10) ευρωπαϊκή πρεμιέρα του για φέτος στο Σεράφειο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Αύριο στις 15:30 η «ελαφρά ταξιαρχία» θα υποδεχτεί στο «σπίτι» της τη Σαβόνα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup.

Ένα σπουδαίο ματς κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ιταλική ομάδα, το οποίο, όπως είπε στο www.apollonwaterpolo.gr ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης, οι παίκτες του περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» στάθηκε στη σημασία του να μην χάσουν οι αθλητές του ούτε για 10 δευτερόλεπτα τη συγκέντρωσή τους στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς η Σαβόνα, που νίκησε προχθές την Μπρέσια (11-10), έχει την ποιότητα να το τιμωρήσει αυτό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όμως, «μέχρι αύριο το μεσημέρι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σαβόνα και να ζητήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς»!

Αναλυτικά ο Νίκος Δεληγιάννης τόνισε:

«Ο αυριανός αγώνας με τη Σαβόνα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός για φέτος στο Σεράφειο. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δει την αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Είναι πολύ ποιοτική. Με τις προσθήκες τις φετινές έχει αλλάξει επίπεδο, είναι ξεκάθαρο αυτό. Το ματς της Τετάρτης με την Μπρέσια μας έδειξε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα με πάρα πολύ υψηλό ρυθμό, με πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση, πολύ πιεστική άμυνα, ποιοτικούς παίκτες. Ο Φιλιόλι, ο Έρντελι, ο Βάβιτς ο Ντούρντιτς είναι καλοί παίκτες και νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ προσεκτικοί γιατί 10 δευτερόλεπτα να χαλαρώσουμε θα κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή.

Τα παιδιά το περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι, περιμένουν τον κόσμο να έρθει στο κολυμβητήριο να τους δει και έχουν και εκείνοι αγωνία να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο.  Πρέπει να το διαχειριστούμε και λίγο αυτό, δεν είναι απλό. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σαβόνα και να ζητήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς».

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728