ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει το Σάββατο 7/10/23 και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ», την ομάδα Αγία Παρασκευή, για το Πρωτάθλημα Ελλάδος της Γ’ Εθνικής. 

Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί όλους τους φίλους  και υποστηρικτές του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, να βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα μας.

Μια ώρα πριν τον αγώνα, και έξω από την Θύρα Ε, θα υπάρχουν προς διάθεση σε μαθητές των σχολείων της περιοχής μας, και στους αθλητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα, οι ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, για όλους τους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου της 1ης και 2ης ομάδας μας, αλλά και για τους αγώνες κάθε Δευτέρας βράδυ, μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ριζούπολης.  

Συμβολική τιμή εισιτηρίου για συνοδό/γονιό: 5 ευρώ            

στους αγώνες μπάσκετ 3 ευρώ/ανά συνοδό, 

αγώνες βόλεϊ δωρεάν.

Στα παιδιά εκτός από την Κάρτα Διαρκείας -που θα λειτουργήσει στην Θύρα 2Α-  θα δοθεί και ένας λαχνός, για τις 2 κληρώσεις, που κάνουμε στο ημίχρονο με δώρα του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.                   

Στο προηγούμενο παιχνίδι μας, 2 μαθητές κέρδισαν μια κούπα και ένα κασκόλ της ομάδας μας, στο 1ο GIVE AWAY της χρονιάς.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας ΕΝΗΛΙΚΩΝ από την Γραμματεία του Συλλόγου, καθημερινά από τις 9 π.μ.

Τμήμα Δημ. Σχέσεων  Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728