Νικηφόρο πέρασμα από το Γουδή για τον Απόλλωνα που κατέβαλε Παναθηναϊκό και… κούραση (Pics)

 



Νικηφόρο πέρασμα από το Γουδή για τον Απόλλωνα που κατέβαλε Παναθηναϊκό και… κούραση (Pics)

 

Την 4η νίκη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος πανηγυρίζει ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που το απόγευμα κατάφερε να καταβάλει στο Γουδή την αντίσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και τη μεγάλη κούραση από την υπεροπροσπάθεια της Πέμπτης ενάντια στη Χόνβεντ, επικρατώντας με 9-8 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι «κυανόλευκοι» στην επιστροφή του Νίκου Δεληγιάννη στον πάγκο (εξέτισε την ποινή του) στις εγχώριες διοργανώσεις μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση προηγούμενοι με 4-1 στην 1η περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 5-4 στα 4:20 για το ημίχρονο, το οποίο και έληξε στο 6-4 υπέρ του Απόλλωνα, χάρις σε γκολ του Μόκκα (3:45).

Ο Απόλλων, που στα 1:34 για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε χάσει με αποβολή με αντικατάσταση τον Τρούλο (δύο γκολ σήμερα), κατάφερε στην 3η περίοδο να προηγηθεί με 8-4 στα 5:26 για τη λήξη αυτής.

Έκτοτε η κούραση των παικτών άρχισε να γίνεται εμφανής, καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 8-6 σκορ το οποίο και υπήρχε μέχρι και τα 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όταν και ο Γαρδίκας με μια εκπληκτική λόμπα νίκησε τον Ριστίσεβιτς για το 6-9! Ένα πολύ κρίσιμο γκολ που αποδείχτηκε και καθοριστικό, καθώς ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 9-8 στα 3:06, αλλά εν συνεχεία ανακόπηκε από την εξαιρετική άμυνα της «ελαφράς ταξιαρχίας».    

Επόμενο ματς για την ομάδα μας, που θα βρει χρόνο ανάκτησης δυνάμεων την επόμενη Κυριακή (29/10) με τον ΝΟ Χανίων στο Σεράφειο.

Παναθηναϊκός – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 8-9 (1-4, 3-2, 2-2, 2-1)

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 3, Κρατημένος, Χωματάς.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.



 



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728