Δεληγιάννης: «Βλέπω καθημερινά μια εικόνα των παιδιών μου που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο» (Vid)

 



Δεληγιάννης: «Βλέπω καθημερινά μια εικόνα των παιδιών μου που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο» (Vid)

Η δήλωση του Νίκου Δεληγιάννη μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τη Σαβόνα στο Σεράφειο (11-12) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup τα… λέει όλα για τον Απόλλωνα!

«Η Σαβόνα είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Το ότι κέρδισε την Μπρέσια την Τετάρτη και το ότι οι ίδιοι δηλώνουν πως θέλουν να φτάσουν στους Τελικούς του Ιταλικού Πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσουν τη Ρέκο φανερώνει το πόσο δυνατή ομάδα είναι. Και όντως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε, όμως, ότι και εμείς είμαστε κάπου εκεί κοντά. Έχω εικόνα της ομάδας καθημερινά και το λέω και στα παιδιά αυτό. Δεν θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα, που όπως είπε και ο Αντζελίνι (σ.σ. ο προπονητής της Σαβόνα), παίζει όμορφο και μοντέρνο πόλο χωρίς να βλέπω καθημερινά μια εικόνα των παιδιών μου που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εγώ τους πιστεύω, τους το λέω κάθε μέρα και απλά περιμένω να περάσει λίγο ο χρόνος, να το πιστέψουν και εκείνοι για να πάμε λίγο παραπέρα».

Νωρίτερα ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» είχε σταθεί στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι νικηφόρο για τον Απόλλωνα, προσθέτοντας πως «πρέπει τώρα να κοιτάξουμε το αύριο, να βρούμε τους βαθμούς λίγο παρακάτω για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

 (Vid): https://www.instagram.com/p/CyIvcqaMLEj/

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728