Άνετο πέρασμα από το Περιστέρι για τον… υπερηχητικό στην 3η περίοδο Απόλλωνα (Pics)

 

 



Άνετο πέρασμα από το Περιστέρι για τον… υπερηχητικό στην 3η περίοδο Απόλλωνα (Pics)

 

Μπαίνοντας με προσήλωση και αποφασιστικότητα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έφτασε με άνεση στο διπλό (7-12) επί του γηπεδούχου Περιστερίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας, σημειώνοντας την 6η νίκη του σε 7 αγώνες στη φετινή Α1 των Ανδρών στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν… υπερηχητική στην 3η περίοδο, όπου αποδίδοντας πανέμορφο πόλο κατάφερε με ένα επί μέρους 6-0 να μετατρέψει το υπέρ της 5-3 του ημιχρόνου σε 11-3 και ουσιαστικά να «τελειώσει» το ματς!

Στο ξεκίνημα του 4ου οκταλέπτου διεύρυνε, μάλιστα, σε 7-0 το σερί της για να δεχτεί γκολ (το 4-12 στα 5:44) ξανά μετά από 12 λεπτά και συγκεκριμένα μετά από τα 2:16 για το ημίχρονο, όταν το Περιστέρι είχε μειώσει σε 5-3! Η άμυνα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα ήταν εξαιρετική, όπως και για ακόμη μία φορά ο Στέφανος Γαλανόπουλος.

Οι γηπεδούχοι στο υπόλοιπο της 4ης περιόδου συνέχισαν – εκμεταλλευόμενοι και τη χαλάρωση των φιλοξενούμενων – με ακόμη τρία αναπάντητα γκολ για να μειώσουν στο τελικό 7-12, που έφερε τον Απόλλωνα στους 18 βαθμούς, τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (21), τον οποίο οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την προσεχή Τετάρτη στο Παπαστράτειο για την 8η αγωνιστική. Από την άλλη το 3ο της κατάταξης Περιστέρι έμεινε στους 13 βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μπάμπης Τρούλος με 4 γκολ και ακολούθησε ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με τρία.

ΓΣ Περιστερίου  ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 7-12 (2-4, 1-1, 0-6, 4-1)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Αν. 1, Σεννής, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης):  Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης 1, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης


















Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728