Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ


 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - 

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06/12/2023 - ΩΡΑ 21:00

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


 

Τον τελευταίο εντός των… τειχών αγώνα για το 2023 δίνει αύριο (6/12) ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που υποδέχεται τον ΝΟ Πατρών στις 21:00 στο Σεράφειο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι η επιστροφή στα «τρίποντα», ώστε να κλείσει την πρώτη Φάση του Πρωταθλήματος με συγκομιδή 34 βαθμών την οποία και θα «κουβαλήσει» στη δεύτερη.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Δεληγιάννη έχουν ως τώρα απολογισμό 10 νικών, 1 ισοπαλίας (εντός με Περιστέρι) και δύο ηττών (από Ολυμπιακό) με γκολ 177-127 στον 1ο όμιλο ευρισκόμενοι στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη η ομάδα της Πάτρας, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, έχει δείξει αξιόμαχο πρόσωπο έχοντας συγκομιδή εννέα βαθμών (6η θέση στον Όμιλο στην Α’ φάση) με γκολ 93-157.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Απόλλων Σμύρνης είχε επικρατήσει με 13-8 του γηπεδούχου ΝΟ Πατρών.

Μετά το αυριανό ματς το εξαντλητικό φετινό – από το Σεπτέμβρη – αγωνιστικό πρόγραμμα της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» θα ολοκληρωθεί με την τελευταία για φέτος αναμέτρηση στην Ευρώπη και εν προκειμένω αυτή του προσεχούς Σαββάτου (9/12, 19:00) στην Ουγγαρία ενάντια στην περυσινή κάτοχο του τροπαίου Βάσας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup.

Στην αυριανή αναμέτρηση του Σεράφειου θα υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας θα εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728