Εντυπωσιακό φώτο φίνις στην Α’ φάση με φετινό ρεκόρ επιθετικής παραγωγικότητας για τον Απόλλωνα! (Pics)

 

 



Εντυπωσιακό φώτο φίνις στην Α’ φάση με φετινό ρεκόρ επιθετικής παραγωγικότητας για τον Απόλλωνα! (Pics)

 

Εντυπωσιακό… φώτο φίνις στην Α’ φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που στην εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική πέτυχε δικό του ρεκόρ παραγωγικότητας για φέτος, επικρατώντας με 22-8 του ΝΟ Πατρών.

Οι «κυανόλευκοι» προερχόμενοι από την εντός έδρας απώλεια βαθμών ενάντια στο Περιστέρι (10-10) ήθελαν να κλείσουν με μία καλή εμφάνιση τις εν ελλάδι υποχρεώσεις τους για το 2023 και το πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό, αφού τα 22 γκολ που σημείωσαν είναι τα περισσότερα στην εφετινή σεζόν μετά τα 18 που είχαν πετύχει σε τρεις αγώνες της Α1.

Οι γηπεδούχοι, με τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη στην εξέδρα, μπήκαν από την αρχή ορεξάτοι ενάντια στον αξιόμαχο στο εφετινό πρωτάθλημα ΝΟΠ προηγούμενοι με 7-0 στα 6:09 για το ημίχρονο και δεχόμενοι το πρώτο γκολ (7-1) μετά από 10,5 λεπτά αγώνα.

Στο υπόλοιπο του αγώνα συνέχισαν με πατημένο το… γκάζι φτάνοντας στο τελικό 22-8 με πρώτους σκόρερ τους Μπογκντάνοβιτς (7) και Σουσιασβίλι (5 γκολ).

Έτσι ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την Α’ Φάση της Α1 με συγκομιδή 34 βαθμών (11 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), με τους οποίους θα μπει μετά την τρίμηνη διακοπή (τον Μάρτη του 2024) στο 1ο γκρουπ της Β’ μαζί με Ολυμπιακό (42 βαθμούς), Βουλιαγμένη (39), Πανιώνιο (36, γνώρισε την ήττα σήμερα από τον Υδραϊκό), ΠΑΟΚ (27), Παναθηναϊκό (23), Περιστέρι (23) και Υδραϊκό (22). Θυμίζουμε πως στη Β’ Φάση ο Απόλλων (μεταφέροντας τα αποτελέσματα με τους υπόλοιπους) θα αγωνιστεί σε αγώνες εντός και εκτός έδρας με Βουλιαγμένη, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Υδραϊκό.

Πλέον, η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει μπροστά της τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (9/12, 21:00) με τη Βάσας στην Ουγγαρία για την 6η αγωνιστική του Euro Cup, ο οποίος και θα ολοκληρώσει τις εξαντλητικές υποχρεώσεις για το 2023.  

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Πατρών 22-8 (4-0, 7-4, 5-2, 6-2)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 7, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 5, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχειλίδης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β., Φιλιππάκος 1, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς

Photo Credits: Σεβαστή Βρακατσέλη




























 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728