ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ, σχετικά με όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Δημητρίου για το επεισόδιο με οπαδό του Απόλλωνα την Κυριακή 19.11.2023 στο γήπεδο "Γ.Καμάρας", το Δ.Σ. του Συλλόγου μας απηύθυνε στα ανωτέρω σωματεία, το Σάββατο 25.11.2023, την ακόλουθη επιστολή, στην οποία, μέχρι στιγμής, ουδεμία ανταπόκριση υπήρξε εκ μέρους τους.

 2

                                                                                                                  Aθήνα 25/11/23      Αρ. Πρωτ.

 

Προς

το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ.

 

            Σχετικά με την από 23/11/2023 ανακοίνωσή σας για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στις κερκίδες του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» την Κυριακή 19/11/2023, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Απόλλωνα – Πανιωνίου, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

            Τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου μας, που βρίσκονται απέναντι από την κερκίδα των επισήμων, είναι ανοικτά και προσιτά στους εκπροσώπους του Τύπου σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Από εκεί γίνονται και οι ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις - μαγνητοσκοπήσεις και η περιγραφή (σπηκάζ) των αγώνων. Αψευδής μάρτυρας η μαγνητοσκόπηση και αναμετάδοση της συγκεκριμένης συνάντησης Απόλλωνα – Πανιωνίου, η οποία κυκλοφόρησε ευρύτατα στο you tube, όπως θα έπρεπε, νομίζουμε, να είχατε διαπιστώσει πριν υιοθετήσετε βιαστικά τα λεγόμενα του κ. Δημητρίου.

            Ειλικρινά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν βρισκόταν, «εν ώρα καθήκοντος» στα booth, όπως έχει κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια του Απόλλωνα, αλλά δίπλα σε «θερμόαιμους» οπαδούς του Συλλόγου, οι οποίοι τον γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς μέχρι τώρα να τον έχουν ενοχλήσει. Ούτε αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν απευθύνθηκε άμεσα στην πολυάριθμη αστυνομική δύναμη που βρισκόταν μέσα και έξω από το γήπεδο.

            Δεν επεκτεινόμαστε, από τη θέση αυτή, σε αυτό καθεαυτό το επεισόδιο που καταγγέλλετε, αφού, μετά τη μήνυση που υπέβαλε το μέλος σας, η διερεύνηση του πραγματικού βρίσκεται, ήδη, στα χέρια της Δικαιοσύνης.

            Εμείς, πάντως ως, Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες ότι καταδικάζουμε τη βία στα γήπεδα και ότι η έδρα μας είναι φιλόξενη για όλους ακόμη και για αυτούς που έχουν επανειλημμένα  σπιλώσει και συκοφαντήσει τα πρόσωπά μας και τα μέλη του Σωματείου μας.

            Σεβόμενοι το λειτούργημά σας, ζητούμε και εμείς τον σεβασμό σας στην ιστορία και το ιδιαίτερο αθλητικό ήθος του Συλλόγου μας και παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου σας, όπου δημοσιεύσατε και την καταγγελία σας.

                                                 Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728