Φινάλε στην Ουγγαρία για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Απόλλωνα Σμύρνης (Link)




Φινάλε στην Ουγγαρία για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Απόλλωνα Σμύρνης (Link)


Για τη Βουδαπέστη αναχώρησε στις 11 το πρωί ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης εν όψει του αυριανού (9/12, 21:00) εκτός έδρας αγώνα με την ουγγρική Βάσας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» ολοκληρώνεται στην πισίνα «Komiadi-uszoda», εκεί όπου θα επιδιώξει να κλείσει το 2023 με μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, στοχεύοντας, παράλληλα, να τη συνδυάσει με το αποτέλεσμα.

Αν και δεν έφτασε ακόμη η ώρα για τον απολογισμό ο περυσινός κάτοχος του Challenger Cup Απόλλων Σμύρνης, που ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία με εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League και πρόκριση, με αποκλεισμό της Μλάντοστ μεταξύ άλλων, από τον προκριματικό του Euro Cup, δεν πήρε αυτό που, βάσει εμφανίσεων, άξιζε στη φάση των ομίλων.

Έχοντας τη δυσκολότερη κλήρωση, καλούμενος να αντιμετωπίσει την περυσινή κάτοχο του τροπαίου Βάσας, την περυσινή φιναλίστ Σαβόνα (που μάλιστα ενισχύθηκαν το καλοκαίρι) και την περυσινή 3η της Ουγγαρίας Χόνβεντ αντιστάθηκε, γνώρισε πέντε ήττες στα σημεία και δυστυχώς δεν συνδύασε τις καλές εμφανίσεις με τα αποτελέσματα.

Η μηδενική συγκομιδή βαθμών με γκολ 50-58 δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά του, την οποία θα προσπαθήσει να βγάλει και αύριο στις 21:00 στο νερό, ενάντια στη γηπεδούχο Βάσας, που σε περίπτωση νίκης της Χόνβεντ επί της Σαβόνα θα «καίγεται» για τους βαθμούς ώστε να συνεχίσει εκείνη στη φάση των 16 του Euro Cup.

Σαφώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αποστολή με δεδομένο ότι η Βάσας (10 βαθμούς έως τώρα στο Euro Cup) τερμάτισε στην 3η θέση (ισόβαθμη με τη Βαζούτας) στην 1η φάση του ουγγρικού πρωταθλήματος με απολογισμό 11 νικών και μόλις δύο ηττών.  

Ο αυριανός αγώνας είναι ο τελευταίος στο 2023 για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές Μαρτίου (2024) με τη Β’ Φάση της Α1, όπου έχει και πάλι, ξεκάθαρα, υψηλούς στόχους.

Την αποστολή αποτελούν ο προπονητής, Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Σολανάκης (C), Βασίλης Καβουσανός και Γιάννης Τόττης. Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Γιώργος Αγγελάκης.

Ο αυριανός αγώνας (9/12, 21:00) Βάσας – Απόλλων Σμύρνης θα μεταδοθεί από το κανάλι της LEN στο Youtube και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/1FvGp8OfR2M 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728