«Όχι στη Βία»

 


 «Όχι στη Βία»

Την Κυριακή, η ποδοσφαιρική μας ομάδα έκανε ποδαρικό στο «σπίτι» μας, τη Ριζούπολη, και μάλιστα με το δεξί, νικώντας την Επισκοπή με 2-0. Πρόσθεσε, έτσι, τρεις ακόμα βαθμούς, στη συγκομιδή της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που οι προσπάθειες των παιδιών μας, επιτέλους ανταμείβονται, και που η ψυχολογία τους ανεβαίνει. Ακόμα πιο χαρούμενους μας κάνει η παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας, στις κερκίδες του γηπέδου μας, όπως κάθε φορά.

Αυτό που θεωρούμε σημαντικότερο για την αναμέτρηση της Κυριακής, όμως, είναι το μήνυμα που προβλήθηκε πριν τη σέντρα: «Όχι στη Βία». Από την ίδρυσή του, το 1891, ο Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης, πρεσβεύει ορισμένες αρχές και αξίες, στις οποίες προσπαθεί να παραμένει πιστός, και να τις υπηρετεί με κάθε τίμημα. 

Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην αναφερθούμε σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο, δυστυχώς, μαστίζει το αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας μας (και όχι μόνο). Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και, σαν σωματείο, θα συνεχίσουμε να προάγουμε τη φιλία, τον σεβασμό, την ισότητα, τη συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι. Τις υγιείς πτυχές του αθλητισμού, δηλαδή, που αποτελούν και το αληθινό του νόημα.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728