Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ G1 ΟΜΙΛΟΣ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΟΚ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 

 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

G1 ΟΜΙΛΟΣ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄  ΦΑΣΗ

ΠΑΟΚ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 27/03/2024 - ΩΡΑ 15:00

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

 

Τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο για την 5η αγωνιστική του 1ου γκρουπ της Β’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (27/3) στις 15:00 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Μετά την επιστροφή στις νίκες με το 13-8 επί του Υδραϊκού στη Γλυφάδα η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη πραγματοποιεί επικίνδυνη «έξοδο» στη Θεσσαλονίκη ενάντια στον «δικέφαλο» του βορρά, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 12-9 επί του Παναθηναϊκού.

Οι «κυανόλευκοι» στην 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 20-12 στο Σεράφειο, επιστρέφοντας, μάλιστα, από το εις βάρος τους 9-6 που είχε διαμορφωθεί λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Σαφώς ο αγώνας θα είναι δύσκολος και αυτό το αντιλαμβάνονται άπαντες στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, όντες αποφασισμένοι να πάρουν το διπλό ώστε να μείνουν σε… τροχιά διεκδίκησης της 3ης θέσης στην κατάταξη του 1ου γκρουπ.

Οι «κυανόλευκοι» με δύο νίκες και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Β’ Φάσης βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, ενώ oι Θεσσαλονικείς, επίσης με δύο νίκες και δύο ήττες, είναι στην 5η θέση με 33 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως πέρυσι ο Απόλλων είχε ηττηθεί με 11-10 στο Ποσειδώνιο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά είχε νικήσει με 12-7 εκεί στον 2ο Προημιτελικό εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα Ημιτελικά της Α1 με 2-0 στις νίκες.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!


 



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728