Νικηφόρο πέρασμα του Απόλλωνα Σμύρνης από τη Γλυφάδα με 13-8 επί του Υδραϊκού (Pics)

 


 

Νικηφόρο πέρασμα του Απόλλωνα Σμύρνης από τη Γλυφάδα με 13-8 επί του Υδραϊκού (Pics)

Ξεκινώντας και κλείνοντας πολύ δυναμικά το ματς ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 13-8 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του 1ου γκρουπ στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη μπήκαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση κι έχοντας πολύ ωραίες συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι και μεγάλη προσήλωση στην άμυνα προηγήθηκαν με 5-0 στο φινάλε του 1ου οκταλέπτου!

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 4-8 με τον Υδραϊκό να μειώνει σε 8-6 στην 3η περίοδο, στη διάρκεια της οποίας η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπόρεσε να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα.

Αυτό, όμως, το έκανε σε 5 περιπτώσεις στο 4ο και τελευταίο οκτάλεπτο αποδίδοντας βάσει της ποιότητάς της και φτάνοντας στη νίκη, που την επανέφερε σε απόσταση δύο βαθμών (40 έναντι 42) από τον 3ο της κατάταξης Πανιώνιο.

Έξι διαφορετικούς σκόρερ, με πρώτο τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (4), είχε ο Απόλλων Σμύρνης, που την Τετάρτη (27/3, 15:00) θα αντιμετωπίσει στο Ποσειδώνιο για την 5η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα νίκησε με 12-9 τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη.

ΥδραϊκόςΓΣ Απόλλων Σμύρνης 8-13 (0-5, 4-3, 2-0, 2-5)

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Τσιαβαλιάρης, Τόττης













 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728