Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - G1 ΟΜΙΛΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄ ΦΑΣΗ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 

 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

G1 ΟΜΙΛΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Β΄  ΦΑΣΗ

 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - 

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 


ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2024 - ΩΡΑ 16:00

 ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ BOYΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης στο 1ο γκρουπ της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο (13/4) στις 16:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης με 46 βαθμούς έναντι 52 της δεύτερης στη βαθμολογία ομάδας των Νοτίων προαστίων της Αθήνας, δυο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 15-9 επί του Πανιωνίου, που της έδωσε «αέρα» τεσσάρων βαθμών από τους 4ους «κυανέρυθρους» και θα επιδιώξει στο Λαιμό ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Ο απολογισμός της έως τώρα είναι τέσσερις νίκες και δύο ήττες με γκολ 89 υπέρ και 68 κατά με την Β’ Φάση να ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17 Απριλίου και τον εντός έδρας (για τον Απόλλωνα) αγώνα με τον Υδραϊκό.

Από την άλλη η Βουλιαγμένη, που προέρχεται από τη χθεσινή εκτός έδρας ισοπαλία (12-12) με τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, έχει απολογισμό τεσσάρων νικών, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας με γκολ 73-56. Στη Β’ Φάση ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με τον εκτός έδρας αγώνα ενάντια στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (17/4).

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται αύριο.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 



 

 



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728