Σπουδαία πρόκριση στη Γ’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τους Παίδες του Απόλλωνα (Pics)



Σπουδαία πρόκριση στη Γ’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τους Παίδες του Απόλλωνα (Pics)

Στις 24 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκαν οι Παίδες (Κάτω των 15 ετών) του Απόλλωνα Σμύρνης!

Τα παιδιά του Γιάννη Παυλάκη με δύο νίκες και δύο ήττες, στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, κατέλαβαν την 3η θέση του Ε’ Ομίλου Αττικής και εξασφάλισαν τη σπουδαία πρόκριση στη Γ’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (23-25/5/2024)!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τμήμα Παίδων του Απόλλωνα παίρνει το «εισιτήριο» για τους 24 και σε συνδυασμό με το ότι πέρυσι το ίδιο σημαντικό επίτευγμα σημείωσαν τα παιδιά των Μίνι Παίδων (που τώρα αποτελούν τους Παίδες) αποδεικνύεται εμπράκτως η σταθερά ανοδική εξέλιξη των Ακαδημιών της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας». Κι όλα αυτά μαζί με την καταπληκτική δουλειά που επίσης γίνεται στα Προ Μίνι και Μίνι Παίδων τμήματα, που έχουν κι εκείνα επιδείξει εξαιρετικές παρουσίες στη διάρκεια της χρονιάς. 

Ο προπονητής των Παίδων, Γιάννης Παυλάκης, έσταζε… μέλι για τους νεαρούς αθλητές τους και τις εμφανίσεις τους στη Β’ Φάση που έφεραν αυτήν την επιτυχία.

«Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά! Έδειξαν πως αν συνεχίσουν τη δουλειά θα δούμε στο μέλλον ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα» δήλωσε αρχικά στο www.apollonwaterpolo.gr προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Μιχάλη Δραγώνα για τη στήριξη του στην έως τώρα πορεία».

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Β’ Φάσης (Παρασκευή 5/4 και Σάββατο 6/4) ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 23-2 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και με 13-10 τον Μίλωνα εξασφαλίζοντας την πρόκριση, ενώ την Κυριακή ηττήθηκε με 14-1 από τον Ολυμπιακό και με 22-9 από τον Ιωνικό.

Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές μας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, την επιτυχία τους και το ήθος τους. Και εις ανώτερα!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728