«ΜΠΛΕ Μαθητική Κερκίδα με Bonus»

 


«ΜΠΛΕ Μαθητική Κερκίδα με Bonus»

 

Το Σάββατο 20 Απριλίου,  στις 4 μ.μ., ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ», την ομάδα του Ελλοπιακού, για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 Έξω από την Θύρα Ε, θα υπάρχουν προς διάθεση σε μαθητές των σχολείων της περιοχής μας και στα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, που ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες  των ομάδων του Απόλλωνα.

 Συμβολική τιμή εισιτηρίου για συνοδό/γονέα : 5 ευρώ . 

Ένας γονιός/συνοδός, μπορεί να φέρει στο γήπεδο μέχρι και 30 παιδιά. 

Στα παιδιά, στην είσοδο της θύρας Ε, θα δίνεται και ένας λαχνός. 

Σε όσα  παιδιά  φέρουν στο γήπεδο, έστω και 1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ, για τους 3 Κάδους ανακύκλωσης της ΑΦΗΣ, που έχουμε τοποθετήσει στο γήπεδο, θα δίνονται 3 λαχνοί για τις 5 κληρώσεις, GIVEAWAY, στη θύρα 2Α, που θα γίνουν στο ημίχρονο του αγώνα, με δώρα, προσφορά του Γ.Σ. Απόλλων. 

 Καλούμε όλους τους μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου, των σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας, να έρθουν ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο, να γίνουν μέρος του Ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου με έτος ίδρυσης το 1 8 9 1 στη Σμύρνη. 

 Υ.Γ : Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους Διευθυντές των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων για την υποστήριξη τους, στην προσπάθεια που κάνει έτσι ώστε να επιστρέψει η Ελληνική οικογένεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, σε ασφαλές και φιλικό για τα παιδιά μας περιβάλλον. 

 Τμήμα Δημ.Σχέσεων Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728