Νικηφόρο φινάλε στη Β’ Φάση και… τώρα ΠΑΟΚ στα Προημιτελικά για τον Απόλλωνα (Pics)

 

 


Νικηφόρο φινάλε στη Β’ Φάση και… τώρα ΠΑΟΚ στα Προημιτελικά για τον Απόλλωνα (Pics)

Νικηφόρα και με καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Β’ Φάση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε με 17-10 του Υδραϊκού για την 8η αγωνιστική στο Σεράφειο και πλέον εστιάζει στα Προημιτελικά της Α1 όπου και θα αντιμετωπίσει, σε σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, τον ΠΑΟΚ.

Η 3η της βαθμολογίας «ελαφρά ταξιαρχία» (49 βαθμούς) θα διεκδικήσει ενάντια στον «δικέφαλο» του βορρά, που σήμερα ηττήθηκε με 10-8 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, το εισιτήριο για την 4αδα του Πρωταθλήματος και παράλληλα την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για 6η συνεχόμενη χρονιά!

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη Β’ Φάση με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν με 20-12 στο Σεράφειο και με 22-12 στο Ποσειδώνιο, ενώ είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στα Προημιτελικά με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση για τους «4» με 2-0 νίκες.

Ο πρώτος Προημιτελικός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου στο Σεράφειο, ο 2ος την Τετάρτη 24/4 στο Ποσειδώνιο, ενώ αν χρειαστεί και 3ο ματς θα γίνει την Κυριακή 28 Απριλίου και πάλι στο Σεράφειο.

Στο σημερινό ματς ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης προηγούμενος 4-2 στο φινάλε του 1ου οκταλέπτου και με 9-4 στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιθετικά φτάνοντας, με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μπογκντάνιβιτς που σκόραρε έξι φορές, στο τελικό 17-10, το οποίο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν δεν έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Λευτέρης Κατσινούλας (μεταξύ αυτών και πέναλτι).

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Υδραϊκός 17-10 (4-2, 5-2, 4-3, 4-3)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 6, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης 1, Σολανάκης 3, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης, Τόι 5, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου 1, Λιαπάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.


 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728